Nogomet

Ibrahimović: "Mislim da će Malmö dobro proći"

Borna Rupnik • utorak, 16.08.2011.
Ibrahimović: "Mislim da će Malmö dobro proći"
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović ove je nedjelje bio gost "svog" Malmöa, kojemu predviđa dobar rezultat u okršaju s Dinamom za ulazak u Ligu prvaka...

Prijateljska utakmica Malmöa i Milana u Švedskoj mogla je Dinamu dati još jedan uvid u mogućnosti švedskog prvaka, a njih je prokomentirao i švedski reprezentativac u Milanovom dresu, Zlatan Ibrahimović. U Malmöu ga je kao bivšeg igrača dočekala topla dobrodošlica.

"Mislim da Malmö igra vrlo samopouzdano. Svašta su se usudili protiv nas, nisu nam pokazali previše respekta. Nisu ni trebali, dobro je za njih da su bili tako raspoloženi", izjavio je Ibrahimović za švedske medije.

Vezane vijesti

Budu li tako zaigrali i u Maksimiru, nisu daleko od Lige prvaka, vjeruje igrač talijanskog prvaka: "Moraju tako nastaviti igrati. Budu li previše poštovali svoje protivnike, lako će upasti u greške".

"Mislim da će Malmö dobro proći u srijedu protiv Dinama. Puno toga ovisi o toj prvoj, gostujućoj utakmici. Ne raspadnu li se u Zagrebu, kod kuće će imati velike šanse za prolaz", zaključio je Zlatan Ibrahimović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • urugu18.08.2011. u 21:06
    bio je u pravu...jos su i dobro prosli.
    urugu
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 17:49
    Pretjeruje Ibrahimovic,da on igra za malmo onda bi to bila druga prica
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 16:46
    Ma nevjerujem da ce dinamo proc u ligu prvaka tradicija je na strani dinama sto se neulazka tice standardno ispadaju svake godine tako ce bit i ove.
    Obrisan korisnik
  • The Phantom16.08.2011. u 15:17
    Slažem se sa nosonjom, mislim da će Švedi dobro proć
    The Phantom
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 14:59
    ajme sta ste se uvatili gadit igrace milana, to su stvari koje moraju rec nakon prijateljske utakmice, ka sta su govorili i milijun puta dosad, izrecitiraju nauceno i gotovo, je** se njih i za malmo i za dinamo i ko ce od njih proc
    Obrisan korisnik