Nogomet

Falcao: "Atletico bi bio velik korak"

Mišo Gulić • ponedjeljak, 15.08.2011.
Falcao: "Atletico bi bio velik korak"
Foto: Branimir Markota

Kolumbijski napadač Radamel Falcao pod budnim je okom mnogih europskih klubova, a najveći interes zasad je pokazao madridski Atletico, koji pod svaku cijenu želi nadomjestiti odlazak Sergija Agüera.

Napadač Porta i reprezentacije Kolumbije Radamel Falcao, priznao je kako mu je želja otići u neki od klubova iz najboljih europskih liga, kako svojevrstan korak naprijed u karijeri.

Porto je prvenstvo otvorio pobjedom nad Vitoriom Guimaraes, a nakon utakmice Falcao je za SPORT TV rekao: "Svaki igrač mašta da igra u Španjolskoj, Engleskoj ili Italiji, a tko god kaže drukčije, laže."

"Roditelji su me uvijek učili da budem iskren i zato kažem da bih volio igrati u tim zemljama" dodao je.

O zanimanju Atletica te eventualnim igranju u Primeri, Kolumbijac je rekao: "Atletico ima sjajne navijače i bio bi to velik korak u mojoj karijeri. Još uvijek gledam što bi bilo najbolje za mene i teško je predvidjeti neke stvari."

Na pitanje dali bi prelazak u Atletico, s obzirom na europske rezultate dvaju klubova, bio korak unazad, napadač Porta je bio vrlo kratak: "Ovisi kako gledate na to."

Predsjednik Atletica Enrique Cerezo, u izjavama danim ranije tijekom tjedna, obznanio je kako interes postoji te kako se nadaju da će postići dogovor vezan na odštetni zahtjev, jer po sadašnjem koji iznosi 45 milijuna eura, teško da će naći "zajednički jezik".

25-godišnji napadač je u Porto došao 2009. godine iz River Platea za 3.9 milijuna eura, a sjajne igre u redovima portugalskog prvaka okrunio je sa 72 postignuta gola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 06:58
    Uopce ne vidim po cemu bi to bio korak unazad,Atletico je veliki klub sa puno trofeja i to trofeja osvojenih uz Real i Barcelonu,dva ponajbolja svjetska kluba. Spanjolska Primera nije portugalska liga i u njoj ima par vrhunskih ekipa,Valencia,Villareal,Mallaga,Athletic Bilbao i u toj konkurenciji... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 17:55
    falcao ako imas mozga i ne pomisljaj na to to bi ti kralju bio korak nazad u najboljim godinama karijere
    Obrisan korisnik
  • Cholo15.08.2011. u 17:28
    Daj nemoj me Hebat,on stvarno razmišlja o Madridu ..Umjesto da ode u englesku top 5 klub,on...
    Cholo
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 17:08
    falcao ne seri....koji atletico madrid,bolje ostani u portu i idi u neki veci klub dogodine
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 17:02
    Pojma nemate vi koji Atletico smatrate lošijim klubom od Porta bez obzira na rez...uz lovu od Aguera trebali bi se fino popunit, a on bi im bio taman igrač, a po izjavi vidim da bi i želio tamo...
    Obrisan korisnik