Nogomet

McCann: "Jelavić je ključni igrač Rangersa"

Ante Zovko • utorak, 16.08.2011.
McCann: "Jelavić je ključni igrač Rangersa"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski napadač Nikica Jelavić sjajnom je golgeterskom formom zaradio niz komplimenata bivšeg igrača Glasgow Rangersa koji se boji da ne ode do rujna.

Kako je završio prošlu, Nikica Jelavić nastavio je i ovu sezonu. Zabija kao na tekućoj vrpci, što nije promaklo bivšem veznjaku Rangersa Neilu McCanu, danas komentatoru Sky Sportsa.

Kaže da je zabrinut zbog Jelavićeva trenera Allyja McCoista: "Po meni je Jelavić ključni igrač Rangersa danas. Mislim da Coisty svake noći leži budan nadajući se kako će se Nikica sljedećeg jutra na treningu pojaviti u dobrom izdanju."

"Rangersi ga trebaju fizički spremnog. On je tako važan igrač i jednostavno mislim da se momčad ne bi mogla nositi s njegovim gubitkom."

Klub s Ibroxa krajem prošle godine prodao je tadašnjeg najboljeg strijelca Kennyja Millera dok se Jelavić oporavljao od operacije gležnja. Baš je to prijelazno razdoblje bilo obilježeno kraćom golgeterskom sušom, do povratka našeg reprezentativca.

"Nisu našli zamjenu za Kennyja Millera kad je otišao prošle zime sve dok se Jelavić nije vratio nakon ozljede gležnja. Coisty će se moliti da će biti na Ibroxu kad prođe prijelazni rok", kaže McCan.

"Naravno, Rangersi traže pojačanja i to je sada prioritet. Ali gubitak ključnog igrača bila bi velika briga za menadžera. Zadnja stvar koju Coisty treba je da neki veliki engleski klub zamahne svojom čekovnom knjižicom u sljedeća dva tjedna."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 22:40
    definitivno je u strasnoj formi i lako moze naci ¨bolji¨ klub od Rangersa ali ja bih volio da ostane jos 1 sezonu tamo i da samo nastavi ovim tempom a onda mu ¨top¨ klub ne gine
    Obrisan korisnik