Nogomet

Fabregas i Hulk žele novi trofej

Nikola Vlahović • petak, 26.08.2011.
Fabregas i Hulk žele novi trofej
Foto: EPA

Večeras je na rasporedu Superkup između Barcelone i Porta, a susret su najavili Cesc Fabregas i napadač Porta, Hulk. Naravno, obje strane najavljuju dobru igru i pobjedu...

Cesc Fabregas čim je došao u Barcelonu osvojio je jedan trofej, onaj namijenjen pobjedniku u španjolskom Superkupu. Bivši igrač Arsenala sada želi osvojiti još jedan trofej, europski Superkup protiv Porta.

"Došao sam u Barcelonu jer želim pobjeđivati i osvajati trofeje. Međutim, sretan sam i zbog činjenice da sam dio ove momčadi i moram se zahvaliti mojim suigračima što su imali odličnu sezonu prošle godine", rekao je Fabregas.

Prokomentirao je veznjak i igru Porta: "Oni igraju slično kao i mi, žele držati loptu što je više moguće. Ukoliko napravite poneku grešku oni su spremni da vas odmah kazne. Vidjeli ste kako su igrali protiv Villarreala, a to je jedna od najboljih momčadi u Španjolskoj".

Neugodni napadač Porta, Hulk, bio je vrlo tražen ovo ljeto od mnogih europskih velikana, međutim, na kraju je ostao u Portu i bit će najveća prijetnja obrani Barcelone.

Istaknuo je Hulk da je presretan što ima priliku igrati protiv Barcelone: "Lijepo je imati priliku da igrate u Superkupu. Ja i moji suigrači ne možemo biti više motivirani nego što jesmo, s druge strane je velika Barcelona. Međutim, mi ćemo se potruditi i napraviti sve što možemo da trofej donesemo u Portugal".

Europski Superkup:
Barcelona - Porto 20:45

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matcky9626.08.2011. u 12:59
    Odoše on u Atletico Madrid prije reda. Boli njega za trofeje! Ili ipak možda borbu za trofeje... :)   
    matcky96
  • Obrisan korisnik26.08.2011. u 12:36
    falcaooooooooooo zastooo*****????????????
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.08.2011. u 11:52
    Ajmo Hulk, razori ih!
    Obrisan korisnik