Nogomet

Anži priprema novu ponudu

Antonija Pavlić • srijeda, 07.09.2011.
Anži priprema novu ponudu
Foto: Kristijan Komarica

Bogati ruski prvoligaš Anži iz Mahačkale u svojim prostorijama strpljivo priprema još jednu "bombu". Na trenersku klupu želio bi, naime, dovesti legendarnog nizozemskog nogometnog učitelja Guusa Hiddinka...

Nakon Roberta Carlosa, Jurija Žirkova i Samuela Eto'oa, Anži iz Mahačkale priprema još jednu "poslasticu" za svoje simpatizere. Bogati ruski prvoligaš, naime, u skoroj budućnosti namjerava ojačati i trenersku poziciju, a na meti imaju nizozemskog stratega Guusa Hiddinka.

Stručnjak koji je od 2006. do 2010. "trčao" sa štafetnom palicom ruske nacionalne momčadi ne bi se trebao prilagođavati na ruski nogomet, što je ogroman plus u bilježnici Anžijeva gazde, ali jedini je problem što do 2012. godine ima ugovor s Turskim nogometnim savezom.

"Ponudili bismo mu vrhunske uvjete za rad, a on je vrhunski trener. Našli bismo se", prenosi Tvoi Den riječi neimenovanog izvora iz kluba. "Prilagodba mu ne bi bila nikakav problem, a obećali bismo u sljedećem prijelaznom roku dovesti još dva-tri zvučna igračka pojačanja."

S obzirom na novac s kojim Anži raspolaže te Hiddinkovu "rusku povijest", uopće nije nemoguće da uskoro na čelnoj poziciji stručnoga stožera povede Eto'a i društvo. Glavni Anžijev cilj plasman je u europske kupove, a ukoliko se to dogodi već ove sezone, utoliko bi i Hiddink za dolazak imao motiv više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 20:23
    krokodil95 haha sta bi s vidicem?? pa jesil ti normalan najbolje da bi vidic preso u anzi omg..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:55
    odličan trener,među top 3 svijeta
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:55
    sta bi s vidicem? xD
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:17
    nek kupe messiju...
    Obrisan korisnik