Nogomet

Kranjčar: "Nismo zaslužili zvižduke"

Nikola Vlahović • srijeda, 07.09.2011.
Kranjčar: "Nismo zaslužili zvižduke"
Foto: Ivan Lacković

Pobjedom nad Izraelom i remijem Grčke naša reprezentacija ponovno je zauzela prvo mjesto u skupini, a igrači Slavena Bilića poslije utakmice redom su istaknuli da su tri boda protiv Izraela najvažnija...

U vrlo lošem prvom poluvremenu kojeg je odigrala naša reprezentacija jedini igrač koji je pokušavao povezati igru na sredini terena bio je Niko Kranjčar. Veznjak Tottenhama zabilježio je još jedan dobar nastup u reprezentativnom dresu.

"Nismo mi bili toliko loši ni u prvom poluvremenu i imali smo par prilika. Međutim, drugih 45 minuta smo puno bolje odigrali. Pokazali smo da imamo karakter te da se možemo vratiti iz rezultatskog minusa. Igrači su pokazali da se znaju nositi s pritiskom koji je ponekad zaista neugodan. Sada idemo pobijediti i Grčku", rekao je Niko.

Prokomentirao je Niko i vrlo ružne povike s tribina u prvom poluvremenu: "Nismo zaslužili da nam u 18. minuti utakmice počnu zviždati i skandirati svakakve pogrde. Ja sam sve to prošao, od zviždanja pa do puno gorih stvari i mene to ne dira toliko, ali ostalim igračima nije lako. Nekako mi se čini da ima onih koji jedva čekaju da se Hrvatska ne plasira na Euro pa zato ovu pobjedu posvećujem njima i poručujem im da ćemo ići na Europsko prvenstvo, željeli oni to ili ne".

Kapetan naše reprezentacije iz svlačionice je izašao "zakrpan". Naime, nakon utakmice Srni su zašili ranu koju je dobio na utakmici, a zaradio je četiri punta iznad oka. "Ovo je povijesna utakmica i na kraju moramo biti zadovoljni. Nesretno smo primili gol, ali nas je Lukin gol podigao i to je bio ključ preokreta. Smatram da nisam zaslužio žuti karton, ali gotovo je sad. Moramo biti sretni zbog izrazito važne pobjede", dodao je Srna.

Nekadašnji napadač Dinama, Mario Mandžukić, priznao je da je bilo vrlo teško igrati u prvom poluvremenu: "Gol koji smo primili skroz nas je presjekao i tada je bilo vrlo teško igrati. Ipak, pokazali smo u nastavku da smo jaka momčad i uspjeli smo se vratiti. Na kraju je sve dobro završilo. Iako nisam postigao pogodak, zadovoljan sam svojom igrom".

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 21:29
    što manje dodavanja unazad...dok su napadači nabrijani i čekaju pravu loptu...jednostavno...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 19:33
    De molim te pokaži nam kako se to igra
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 15:58
    U Splitu bi bilo sigurno puno i pakleno bez obzira cjene karata...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 13:38
    Ne mogu se oteti dojmu da je ovaj forum podjeljen na Modrićevce i Kranjčarovce. U tom slučaju, ja sam za Kranjčara...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:54
    aj ne serite o cijenama karti,svi mi znamo da su cijene zaista previsoke ali budite realni i recite dali mislite da u splitu navijaci ne bi napunili stadion unatoc toj cijeni?
    Obrisan korisnik