Nogomet

Šimunić: "Ponovno loš ulazak u utakmicu"

Nikola Vlahović • srijeda, 07.09.2011.
Šimunić: "Ponovno loš ulazak u utakmicu"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije, Josip Šimunić, bio je zadovoljan s pobjedom, ali je naglasio da je Hrvatska bila loša u prvom poluvremenu...

Novi igrač Dinama, Josip Šimunić, poslije utakmice je naglasio da ne zna zašto Hrvatska u utakmicu uđe loše, mlako i bez žara. Stoper je istaknuo da se to ne odnosi samo na utakmicu protiv Izraela.

"Ponovno smo jako loše ušli u utakmicu. Stvarno ne znam zašto nam se to događa sada već duže vremena. Ne znamo u čemu je problem. Hvala Bogu što je Modrić postigao onakvu golčinu koja nas je motivirala i natjerala da idemo po pobjedu. Ipak, na kraju smo zasluženo pobijedili i mogli smo im zabiti još poneki gol", objasnio je Šimunić.

Baš kao i ostali naši igrači i Šimunić je najavio pobjedu u Grčkoj. "Rezultat Grčke nam je odlično sjeo. Sada se trebamo dobro pripremiti za tu utakmicu i tamo također uzeti tri boda", rekao je Šimunić i osvrnuo se na navijače: "Mogu shvatiti da navijači nekada nisu zadovoljni igrom, ali mi ostvarujemo pobjede i skupljamo bodove. Navijači moraju shvatiti da mi dajemo sve od sebe kada nosimo reprezentativni dres".

Tomislav Dujmović u igru je ušao na početku drugog poluvremena, a naglasio je da je vrlo važna stvar što se Hrvatska vratila iz rezultatskog minusa i na kraju postigla tri gola.

"Prvih 45 minuta stvarno je bilo loše i teško smo igrali. Međutim, u nastavku su se stvari počele odvijati onako kako smo željeli. Vidjet ćemo što će nam utakmica u Grčkoj donijeti, ali ne treba naglašavati da ćemo tražiti tri boda", zaključio je naš veznjak.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • xavice07.09.2011. u 14:12
    dujmović je najgori igrač u reprezentaciji u dugo vremena, poklopi se crveni i njihov raspad da ima odjednom 20 metara prostora za svaki pas i sad je odjednom on igrač za reprezentacija.pojma nema
    xavice
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 12:13
    dujmovic me ugodno iznenadio, taj decko bi trebao dobit priliku na zadnjem veznom od pocetka.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:59
    srna je kralj,poslje utakmice izledo koda je sudjelovo u gladiatorima a ne igro nogomet
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:57
    ja bi isto okusao ofanzivnu varijantu npr s modricem i badeljom ili kasd se vrati rakitic s modricem ali oni bas i nisu nikako defanzivna varijanta pa ne vjerujem da ce bilic to pokusati uopce
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2011. u 11:48
    Ne fali nama zadnji vezni. Imamo Badelja, Rakitića i Dujmovića za ovu formaciju. Badelj i Modrić u paru bi radili čuda u kreaciji. Za zadnjeg veznog imamo Vukojevića, Dujmovića i Leku koje možemo koristiti ako baš treba striktno čuvati nekog igrača.
    Obrisan korisnik