Nogomet

Garde: "Real favorit, naš cilj prolaz"

Borna Rupnik • srijeda, 14.09.2011.
Garde: "Real favorit, naš cilj prolaz"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Uz ogled Dinama i Real Madrida u Zagrebu, u skupini D Lige prvaka u srijedu navečer zaigrat će još Ajax i Lyon, pri čemu trener gostujućeg sastava iznimno cijeni Nizozemce...

Francuski Lyon otvorit će grupnu fazu Lige prvaka gostovanjem u Amsterdamu. Mnogi će okršaje Ajaxa i Lyona smatrati izravnom borbom za drugo mjesto u skupini, a slično razmišlja i Remi Garde, trener francuskog predstavnika.

"Real Madrid je favorit ove grupe. Naš je cilj proći dalje", rekao je, iako ističe da amsterdamski susret neće još ništa definitivno odlučiti. "Prva utakmica uvijek odredi ton daljnjeg natjecanja, ali nije presudna. Cilj nam je pobijediti, no bit će to samo početak", dodao je.

"S druge strane, u nogometu se nikad ne zna. Bilo je favorita koji su ispadali", nastavio je Garde uoči utakmice s Ajaxom.

Kvalitete nizozemskog sastava su brojne, a Lyon će strpljivo čekati svoju priliku, najavio je: "Ajax već dugo vremena igra napadački i držat će se svojih načela. Znamo što nas čeka i naše će šanse dolaziti iz protunapada. Oni su organizirani, dobro se kreću i postavljaju te vole držati loptu. Usprkos promjenama u igračkom kadru tijekom ljeta, prava su momčad".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2011. u 19:09
    realno!
    Obrisan korisnik