Nogomet

Ferguson: "Podjela bodova najpravednija"

Vedran Filipović • četvrtak, 15.09.2011.
Ferguson: "Podjela bodova najpravednija"
Foto: EPA

Nakon remija pred svojim navijačima protiv Manchester Uniteda strateg Benfice žalio je za propuštenim šansama, dok je trener Crvenih vragova morao biti zadovoljan rezultatom.

Odličan gol Cardoza poništio je još bolji Ryana Giggsa, a do kraja susreta Manchester je imao posjed lopte, a Benfica prilike. Na koncu, oba trenera moraju biti zadovoljni samo s jednim bodom.

"United je bio bolji u držanju lopte, ali nisu bili opasni po naš gol. Mi smo imali više izglednih prilika, kornera i udaraca, mogli smo zabiti i drugi pogodak. Ali United je vrhunska momčad, puna iskustva i kvalitete", zborio je nakon utakmice domaći trener Jorge Jesus dok se Nicolas Gaitan složio.

Vezane vijesti

"Imali smo utakmicu pod kontrolom, šteta zbog primljenog gola. Trebali smo pobijediti, postići još koji pogodak, ali igrali smo protiv sjajne momčadi", kazao je veznjak Benfice.

Sir Alex Ferguson bio je zadovoljan nakon remija. "Igrali smo dobro krajem prvog poluvremena kada smo uspjeli zabiti gol te cijeli drugi dio do zadnjih 15 minuta. Bili su vrlo opasni s loptom u nogama, no i mi smo imali neke šanse. Remi je najpravedniji ishod", kazao je legendarni Škot nakon susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 11:12
    giggs s 37 godina pravi slalome steta sto nije zabio nakon onog slaloma
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 11:11
    Najteža utakmica u skupini je iza Fergija, sa rekonvalescentima Valencijom, Fletcherom i Fabiom došao do boda, Young nije bio ni na klupi, Hernandez ušao tek u nastavku kao i Nani. Carrick i Fletcher su odigrali jako loše, kao i Evans kod gola Cardoza. Sve u svemu, čuvali su se za Chelsea, ipak je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • The Phantom15.09.2011. u 08:58
    Opet će Manchester sa 50% snage proć skupinu i više se fokusirat na prvenstvo, jedno 2-3 pobjede su im sasvim dosta da prođu dalje
    The Phantom
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 02:10
    Ryan Gigs koji bog
    Obrisan korisnik