Nogomet

Heynckes: "Obavili smo dobar posao"

Maj Gašparac • četvrtak, 15.09.2011.
Heynckes: "Obavili smo dobar posao"
Foto: Kristijan Komarica

Bayern München svladao je u prvom kolu Lige prvaka u grupi A Villarreal rezultatom 2:0 i tom pobjedom zasjeo na prvo mjesto skupine, a nakon utakmice treneri obje momčadi iznijeli su svoje dojmove.

Jupp Heynckes, trener pobjedničke momčadi, bio je zadovoljan predstavom svojeg sastava: "Večeras smo obavili dobar posao. Mislim da smo trebali postići drugi gol ranije, a zadovoljan sam i našom igrom u obrani koja je ponovno bila na impresivnoj razini."

"Za mene je snažna obrana uvijek na prvom mjestu zato jer ona donosi trofeje. Vrlo smo kvalitetni tako da ćemo uvijek stvarati prilike u napadu dok god odradimo dobar posao u obrani", otkrio je njemački stručnjak.

Vezane vijesti

Juan Carlos Garrido, trener Villarreala, smatra da je početak utakmice bio ključan za njen daljnji tijek: "Mi smo napravili par grešaka i oni su uspjeli postići pogodak već nakon sedam minuta. Prvo poluvrijeme bilo je izjednačeno sa samo dvije prilike, a oni su iz svoje jedne postigli pogodak."

"Nakon primljenog pogotka morali smo igrati ofenzivnije, što je ostavljalo Bayernu puno prostora. Pokušavali smo se vratiti u utakmicu, no kad su postigli drugi pogodak sve je bilo gotovo", izjavio je Garrido te zaključio: "Sjajna su momčad."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2011. u 09:24
    bravo bayern! ajmo u finale, na allianz areni 2012.!
    Obrisan korisnik