Nogomet

McCoist: "Jelavić shvaća svoj značaj"

Ante Zovko • nedjelja, 18.09.2011.
McCoist: "Jelavić shvaća svoj značaj"
Foto: Ivan Lacković

Menadžer Glasgow Rangersa Ally McCoist prezadovoljan je napadačkim partnerstvom Kylea Laffertyja i Nikice Jelavića koji su donijeli pobjedu protiv Celtica.

Danas su na Ibroxu Rangersi svladali vječnog rivala Celtica 4:2 uz jedan postignuti i dva poništena gola Kylea Laffertyja i jedan Nikice Jelavića (za 2:2).

Ally McCoist i sam je nekad bio napadač Rangersa, a danas i s klupe vidi kako za škotske prilike ima napadački dvojac koji sije strah u suparničkim obranama.

"Kyle je mogao postići hat-trick, trebao je dati i gol glavom jer je postigao gol koji nije bio iz zaleđa, a dosuđen je da jest", komentirao je trener Laffertyjevu igru.

Napadač je propustio početak sezone kada su Rangersi posrnuli u Europskoj ligi: "Nedostajao nam je na početku sezone zbog operacije hernije, ali mislim da možete vidjeti kako uživa igrajući nogomet. Uživa igrati s Nikicom, a znam da i Nikica uživa igrati s Laffom. Neka potraje."

"Jela je vrhunski igrač i vrhunski čovjek. On shvaća svoj značaj u momčadi, a i danas je u potpunosti bio fokusiran", pohvalio je McCoist hrvatskog reprezentativca kojem je nastup bio pod znakom upitnika zbog lakše ozljede zarađene u ogledu protiv Izraela.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2011. u 10:44
    Bravo Jelaviću! Samo nastavi puniti mreže!!!
    Obrisan korisnik