Nogomet

Bašić: "Imamo kvalitetu za završnicu"

Maj Gašparac • utorak, 20.09.2011.
Bašić: "Imamo kvalitetu za završnicu"
Foto: Ivana Strahija

Trener Splita Tonći Bašić najavio je susret šesnaestine finala Hrvatskog kupa u kojemu će se njegova ekipa susresti sa Segestom. Otkrio je kako će u srijedu njegova momčad istrčati u izmijenjenom sastavu te da bi sve osim pobjede Splita bilo iznenađenje.

U šesnaestini finala Hrvatskog kupa RNK Split susrest će se sa Segestom, a prvi dvoboj odigrat će se u srijedu u 18 sati na Parku mladeži. Trener nogometaša Splita Tonći Bašić iznio je svoja razmišljanja o tom dvoboju.

Bašić je najavio kako će se njegova momčad suprotstaviti Segesti u izmijenjenom sastavu: "Prije svega ću priliku dati Galoviću i Tešiji, a na vratima će biti Zagorac. Nadam se da će oni kvalitetno odgovoriti na terenu. Dolazi nam protivnik koji ima bogatu tradiciju, ali je trenutačno u Trećoj ligi. Sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje."

Bašić je otkrio i kakve su ambicije Splita u Kupu: "Idemo dobiti svaku utakmicu, imamo realne šanse za doći do kraja, a ovisi kakav ćemo ždrijeb imati. Nema razloga da ne pokušamo otići do kraja. Kup je prilika i za izlazak u Europu", prenosi njegovu izjavu službena klupska stranica.

"Po meni bi bio neuspjeh da ne dođemo u završnicu Kupa. Tako razmišljam i tako se postavljam. Imamo kvalitetu", zaključio je trener Splita.

Uspješnijeg iz dvoboja Splita i Segeste u osmini finala čeka pobjednik susreta između Mladosti iz Petrinje i Zagreba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!