Nogomet

Prijić: "Vrijedna tri boda"

Iz Gradskog vrta:Mario Glasnović • subota, 24.09.2011.
Prijić: "Vrijedna tri boda"
Foto: Hrvoje Knežević

Osijek je u Gradskom vrtu upisao nova tri boda. Čovjek odluke bio je 21-godišnji Igor Prijić koji je svojim pogotkom donio pobjedu Bijelo-plavima. Nakon utakmice treneri obje momčadi dali su svoje viđenje utakmice.

Bivši trener Osijeka Ilija Lončarević bio je kratak, ali jasan: "Nemam baš nešto pametno za reći. Čestitam Osijeku na bodovima i pobjedi. Zasluženo su pobijedili i želim im puno sreće u nastavku, a mi moramo već u idućoj utakmici pobijediti i tako se vratiti u život."

Na pitanje kako je momčad reagirala nakon isključenja Stjepana Babića, Lončarević je rekao: "Isključenje nas je poremetilo u svakom slučaju. Svako isključenje je teško za momčad jer ne znate kako će vam momčad reagirati. Nisam nezadovoljan kako smo igrali s igračem manje. Kod isključenja Osijekovog igrača mi je palo na pamet da to nije bilo dobro za nas."

Vezane vijesti

Vlado Bilić: "Zamjene nekad budu pogođene, a nekad ne. To je stvar sreće. Čestitam Igoru na postignutom pogotku. Ovime je za sebe nagovijestio ljepši nastavak."

Trener pobjedničke momčadi, Vlado Bilić, sretan je zbog nova tri boda, iako igra Osijeka nije bila na visokoj razini. "Čestitam igračima, ipak su u drugome poluvremenu uložili puno više truda nego u nastavku utakmice. Pobjeda je minimalna, ali zaslužena. Dobro smo znali kakva je Inter momčad. U prvome poluvremenu smo imali nekoliko izglednih prilika koje nismo iskoristili, a pred kraj je Inter imao prilike i malo nas je pritisnuo. Da su izjednačili ne bi bilo nezasluženo. Sretan sam zbog nova tri boda."

Zbog isključenja Miličevića i brojnih ozljeda Biliću neće biti lako sastaviti početnu jedanaestoricu za sljedeće kolo kada u Osijek dolazi Lučko. "Najmanje četiri ili pet igrača mi je izvan stroja. Smoje je i prije utakmice imao probleme, no izdržao je nekako do poluvremena. Šorša je nažalost ozlijedio aduktor, a ozljede imaju Kvržić i Vidaković. Uz isključenje Miličevića neće biti lako sastaviti momčad za sljedeće kolo", izjavio je Vlado Bilić.

Junak osječke pobjede bio je Igor Prijić koji je pobjedonosni pogodak postigao samo dvadesetak minuta nakon ulaska u igru. "Želim se zahvaliti treneru i igračima. Puno smo truda uložili, nije nam bilo lako. Inter je jako dobra momčad i ovo su jako vrijedna tri boda."

Vlado Bilić priznao je da nije bilo lako igrati protiv Intera koji se pokazao kao čvrsta momčad: "Inter je momčad koja kontrolira igru i drži loptu u svome posjedu. Ispalo je da smo bolje igrali nakon našeg isključenja. Uz podršku naših navijača koji su nas bodrili ova pobjeda pripada njima."

SuperSport HNL

1Dinamo 3258:24+3472
2Rijeka 3263:23+4071
3Hajduk 3246:21+2561
4Osijek 3358:42+1651
5Lokomotiva 3345:36+947
6Istra 1961 3333:51-1837
7Varaždin 3235:42-736
8Gorica 3330:47-1735
9Slaven Belupo 3340:60-2033
10Rudeš 3315:77-627

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!