Nogomet

Cris: "Očekivao sam teži posao za Lyon"

Borna Rupnik • srijeda, 28.09.2011.
Cris: "Očekivao sam teži posao za Lyon"
Foto: Kristijan Komarica

Remi Garde, trener Lyona, nije posvetio previše riječi zagrebačkom Dinamu, dok je brazilski branič Cris priznao da je od prvaka Hrvatske očekivao i više...

Nogometaši Lyona rutinski su odradili ono što je trener Remi Garde od njih tražio u utorak navečer. Svladali su Dinamo 2:0, upisali tri boda i stigli sačuvati malo snage za nadolazeći okršaj s Parižanima.

"Zadovoljan sam utakmicom i sretan zbog igrača koji su uložili svoj trud. Posljedica toga je pozitivan rezultat. Malo nas je bilo strah Dinama zbog njihovih ofenzivnih vještina, ali volim kada moja momčad reagira na način koji mi se sviđa", kazao je francuski trener, koji se odmah usredotočio na nastavak domaćeg prvenstva.

"Sve su utakmice važne i ovoj pobjedi možemo uživati do srijede. No, misli nam se okreću utakmici s PSG-om, a naša je prednost što ćemo imati više odmora. Premda Parižani imaju dovoljno širok kadar i za igranje Europske lige", smatra Remi Garde.

Brazilski branič Cris, 34-godišnjak koji od 2004. godine brani boje Lyona, nije igrao protiv Dinama zbog ozljede. Treninzima se planira priključiti idući tjedan, a povratku se nada u dvoboju protiv Nancyja.

"Očekivao sam teži posao za Lyon, nakon što smo vidjeli što je Dinamo pokazao u Zagrebu protiv Real Madrida. Ipak, mi smo u potpunosti ispunili svoje obveze, s posebno dobrim prvim poluvremenom. Naša je momčad uistinu dobra", rekao je Cris za službene klupske stranice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!