Nogomet

Soldado: "Mogli izvući i bolji rezultat"

Vedran Filipović • četvrtak, 29.09.2011.
Soldado: "Mogli izvući i bolji rezultat"
Foto: EPA

U zanimljivoj utakmici na Mestalli između Valencije i Chelsea gledatelji su mogli vidjeti dva pogotka, mnogo šansi te na kraju, ipak realnu podjelu bodova.

Frank Lampard "probio" je Diega Alvesa za vodstvo svoje momčadi, no Šišmiši su poravnali nakon jedanaesterca kojeg je u pogodak pretvorio njihov najbolji ovosezonski strijelac Roberto Soldado.

"Lopta je vrlo sporo išla prema meni, dvoumio sam se je li bolje da je prihvatim ili da isprve pokušam zabiti gol. Srećom, dobro sam izabrao...", kazao je strijelac gola za Bluese.

Vezane vijesti

Trener Andre Villas-Boas bio je podijeljenih emocija. "Izašli smo u drugo poluvrijeme jači i bolji, zasluženo smo postigli pogodak. Kasnije je Valencia očajnički krenula po bod, a mi to nismo uspjeli iskontrolirati. Ovaj rezultat bih potpisao prije početka, ali sada nam ostaje čudan osjećaj jer smo bili tako blizu pobjedi"

Valencijin junak je odbačeno dijete madridskog Reala, no on i nije pretjerano zadovoljan igrom niti rezultatom. "Za napadača je najbitnije da zadrži loptu, a što se tiče toga, danas nisam odradio dobar posao. S prilikama koje smo imali mogli smo izvući i bolji rezultat protiv Engleza", kazao je Soldado nakon susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Rocky9329.09.2011. u 10:29
    Chelsea ove sezone nema snagu za napad na ligu prvaka.Terry,Lampard,Drogba,Anelka,Maluda su več u godinama,a Torres se nije pokazao kao pojačanje.Mata je dobar igrač,ali nije toliko dobar da može nositi jedan klub kao Chelsea prema titulama.
    Rocky93
  • Obrisan korisnik29.09.2011. u 09:50
    Mislis Barcelona, Bayern, Man. Utd. ili Real:-D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2011. u 08:05
    slab je che ove god za velika djela : lp ce osvojit :real . barca . man utd ili bayern drugog kandidata nebi reko jer ova 3 su najrealnija možda još netko ako se progura vidit ćemo ...
    Obrisan korisnik
  • ailic29.09.2011. u 02:08
    "Izašli smo u drugo poluvrijeme jači i bolji, zasluženo smo postigli pogodak. Kasnije je Valencia očajnički krenula po bod, a mi to nismo uspjeli iskontrolirati. Ovaj rezultat bih potpisao prije početka, ali sada nam ostaje čudan osjećaj jer smo bili tako blizu pobjedi''Tako se ne postaje velik... [više na forumu]
    ailic