Nogomet

Roberto Carlos: "Pričao sam s Neymarom"

Mihaela Bradovski • utorak, 11.10.2011.
Roberto Carlos: "Pričao sam s Neymarom"
Foto: Kristijan Komarica

Ruski Anži već je u idućem prijelaznom roku zainteresiran za dovođenje novih velikih imena u svoje redove. Na vrhu te liste nalaze se Robin van Persie i Nicolas Anelka...

Iza Anžija posljednjih godina stoji vlasnik Suleyman Kerimov, a zovu milijuna nisu mogli odoljeti, između ostalih, Samuel Eto'o, Yuri Žirkov i Balázs Dzsudzsák.

Ipak, prvi je trend odlaska u ovaj klub pokrenuo 38-godišnji Roberto Carlos. Danas ova brazilska legenda obavlja i ulogu privremenog pomoćnika trenera.

Upravo je Roberto Carlos najavio mogućnost novih velikih transfera. "Anelku u našim planovima spominjete već neko vrijeme, no on nije jedini igrač za kojeg smo zainteresirani", započeo je Brazilac, a potom otkrio i o kojim se točno imenima radi:

"Nene iz PSG-a i Van Persie iz Arsenala su igrači koje sustavno pratimo. Neymar? Da, pričao sam s njim. Ukoliko Real Madrid, Barcelone ili Manchester United neće moći platiti odštetu, mi hoćemo. Kerimov može ponuditi koliko god je potrebno."

Svi uspješno zaključeni transferi, kao i oni budući idu u svrhu jednog velikog cilja. Ruski klub želi stići u isti rang s onim španjolskim. "Želja svih nas je napraviti klub kalibra Real Madrida i Barcelone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.10.2011. u 09:12
    ova zadnja rečenica me bode u oči...da moš mislit, baš če sigurno postati neki velikan iz tam neke pripizdine...
    Obrisan korisnik