Nogomet

Moratti ne vjeruje u povratak Eto'oa

Mihaela Bradovski • petak, 14.10.2011.
Moratti ne vjeruje u povratak Eto'oa
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Predsjednik Intera, Massimo Moratti, ocijenio je siječanjsku posudbu Samuela Eto'oa vrlo neizglednom opcijom. Time je demantirao sve učestalije napise talijanskih medija...

30-godišnji kamerunski reprezentativac Interovu je svlačionicu zamijenio onom ruskog Anžija. Talijanski mediji u aktualnom su tjednu startali s pričom kako bi se Eto'o u siječnju mogao ponovno priključiti starom društvu.

Prema pisanjima istih, bila bi to posudba za vrijeme pauze u ruskom prvenstvu. Predsjednik Intera dao je svoj pogled na čitavu priču. Kao čelni čovjek kluba ne vjeruje u takav rasplet.

"Zaista nemam što reći na ovu tekmu. Pročitao sam tekstove na ovu temu, ali osobno ne znam ništa o tome. Nisam razgovarao s Eto'om i ne vidim da je ispravno o tome pričati samo na temelju nečijih nagađanja."

Iako nije želio detaljnije ulaziti u ovaj slučaj, za kraj je domaćim medijima poručio: "Ono što je sigurno je da su šanse da se ovaj transfer ne dogodi čak 90 posto."

Talijanski, ali i ostali svjetski mediji teško će u kratkom vremenu doći do izjava iz ruskog kluba. Brazilski veteran Roberto Carlos nakon posljednjih neistinitih napisa najavio je bojkot prema njima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.10.2011. u 13:45
    Inter voli Eto`o-a i Etoo voli Inter
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2011. u 11:27
    očito ga barcelona baš nije bila željna tada, a to im je jedan od glupljih poteza bio kad su ga pustili i doveli ibrahimovića!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2011. u 09:30
    Jos nisam provario transfer u Inter iz Barcelone.
    Obrisan korisnik