Nogomet

Budimir za remi, Knežević u pobjedi

Mario Glasnović • nedjelja, 16.10.2011.
Budimir za remi, Knežević u pobjedi
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski nogometaši, osim u ligama "petice", raspoloženi su bili i u ostalim europskim ligama. Bivši HNL-ovci Mario Budimir i Josip Knežević tresli su mreže svojih protivnika.

Bivši član osječke svlačionice Josip Knežević s postignutim pogotkom sudjelovao je u pobjedi svoje momčadi. Kneževićev Amkar Perm nadvisio je Kuban u 27. kolu ruskog prvenstva (3:1). Amkar je na domaćem terenu slavio s 3:1, a Josip Knežević u 58. minuti pogodio je iz jedanaesterca za vodstvo od 2:0.

Amkar je poveo u petoj minuti preko Mijailovića, Knežević je u 58. udvostručio vodstvo, a u završnici smo vidjeli još dva pogotka. Burmistrov je u 75. minuti povisio na 3:0, a utješni pogodak za goste postigao je Bucur u posljednjoj minuti utakmice.

U posljednjoj minuti utakmice strijelac je bio i hrvatski napadač Mario Budimir. Bivši član Hajduka i Šibenika postigao je izjednačujući pogodak za svoj Ergotelis u susretu protiv Arisa. U šestom kolu prvog razreda grčkog nogometa Ergotelis je ugostio Aris, a gosti su poveli pogotkom Sankare. 25-godišnji Budimir u samoj završnici susreta svojim pogotkom donio je bod svojoj momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!