Nogomet

Srna: "Moramo ranije rješavati utakmice"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 17.10.2011.
Srna: "Moramo ranije rješavati utakmice"
Foto: Kristijan Komarica

Kapetan ukrajinskog Šahtara, Darijo Srna, prokomentirao je novu pobjedu u domaćem prvenstvu, uoči sraza u Ligi prvaka s ruskim predstavnikom, Zenitom iz St. Peterburga...

Šahtar je uspješno odradio gostovanje kod Tavriye i slavio rezultatom 3:1, uz dva gola Luiza Adriana i jedan Ševčuka. Naš Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton, a Eduardo da Silva svih je 90 minuta proveo na klupi.

No, Šahtar je do tri boda došao tek u samoj završnici utakmice. "Na tom gostovanju uvijek kasno pobjeđujemo. Ali treba istaknuti i da smo praktično sami sebi zabili izjednačujući pogodak, što nam je otežalo posao prije slavlja", prokomentirao je Srna za službene klupske stranice.

"Naravno da smo zadovoljni s osvojena tri boda, ali momčad poput Šahtara mora i ranije rješavati utakmice u svoju korist. Cijela je momčad poslije utakmice čestitala jednom od junaka, Ševčuku, koji već dugo igra nogomet, a njegovo je iskustvo pomoglo svima nama", dodao je.

Hrvatske reprezentativce u narančastom dresu Šahtara pod tjednom čeka novi izazov u Ligi prvaka. U trećem kolu igrat će protiv predstavnika Rusije, momčadi Zenita.

"Imamo dovoljno vremena za punu pripremu i to ćemo probati dobro odraditi. Uvjeren sam da će utakmica protiv Zenita biti vrlo zanimljiva i očekujem pun stadion. Naši navijači čekaju slavlje u Ligi prvaka i pokušat ćemo im ispuniti želju", najavio je kapetan Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.10.2011. u 13:18
    Eduardu 0 minuta? Čudno.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.10.2011. u 11:50
    2 gola u 90+, a mogli su još i izgubit!
    Obrisan korisnik