Nogomet

Ferguson: "Bila je ovo duga večer"

Vedran Babić • srijeda, 19.10.2011.
Ferguson: "Bila je ovo duga večer"
Foto: Tomislav Pacak

Nakon teško izborene pobjede u Rumunjskoj menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson bio je zadovoljan i smatra da njegova momčad još uvijek drži pod kontrolom zbivanja u skupini C...

"Doći do pobjede u gostima nije uvijek lako. Oni su nam otežali posao, no posjed lopte ukazuje na to da smo utakmicu kontrolirali", rekao je Ferguson nakon pobjede koja njegovu momčad dovodi na dva boda manje od lidera skupine, Benfice.

"Bila je ovo duga noć. Morali smo biti strpljivi. Nismo ih dovoljno probijali u prvom poluvremenu jer je Rooney igrao više u veznom redu, ali u drugom poluvremenu gurnuli smo ga više naprijed, što je njima stvaralo probleme. Bio je smiren i dobro izveo jedanaesterce."

"Nani i Anderson bili su fantastični. Zadovoljan sam s rezultatom", dodao je legendarni škotski trener.

Isključenje Vidića nedugo nakon prvog pogotka Ferguson je prokomentirao na sljedeći način: "On je podigao nogu i, u kontekstu mnogih europskih sudaca, možete razumjeti zašto je dobio crveni karton. No, odluka je bila vrlo stroga."

Trener Otelula, Dorinel Munteanu, razočaran je ishodom, ali ne i igrom.

"Nezasluženo smo izgubili ako uzmemo u obzir tijek susreta. Igrali smo dobro i imali potrebnu agresiju, no igrali smo protiv jednog Manchester Uniteda. Izgubili smo tri boda na neprihvatljiv način, baš kao u Baselu. Bili smo veliki autsajderi prije utakmice, no ipak sam nezadovoljan. Čestitam igračima na pruženoj igri. Ne krivim ih. Večeras nije bilo velike razlike između nas i Uniteda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj19.10.2011. u 14:21
    svake godine se oni kao muče pa svake godine ili prvi ili pri vrhu
    Mihalj
  • zsicky19.10.2011. u 09:27
    ja bi prije reko da je to dobro tempirana forma.
    zsicky
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 02:28
    united se muči dosta ove sezone!
    Obrisan korisnik