Nogomet

Heynckes: "I mi smo ljudi"

Vedran Babić • srijeda, 19.10.2011.
Heynckes: "I mi smo ljudi"
Foto: Dejan Popek

Dvoboj u Napulju između Napolija i Bayerna završen je bez pobjednika, a oba trenera zadovoljna su igrom svojih izabranika...

Bayern je rano poveo, uskoro zamalo i udvostručio prednost, no Napoli je krajem prvog dijela zahvaljujući autogolu Badstubera poravnao rezultat i na koncu osvojio važan bod.

Domaći trener Walter Mazzarri bio je zadovoljan izvedbom svojih igrača i nije zaboravio podsjetiti na snagu njihovih suparnika.

Vezane vijesti

"Igrali smo protiv nevjerojatno jake momčadi tako da moramo biti sretni s remijem. Igrali smo dobro i mislim da je rezultat pošten. Bayern je vrlo sposoban kada je u posjedu lopte, a i fizički je jak, što se posebno osjeti kada pritisnu."

"Protiv njih nije lako držati posjed. Na vrhu su svoje forme, što nije nikakvo iznenađenje. Nakon svega, mislim da su u posljednjih deset utakmica postigli 25 pogodaka i primili samo jedan. Mi smo večeras postigli jedan, a mogli smo i još jedan tako da sam zadovoljan."

Mazzarri je priznao kako je nakon primljenog pogotka razmišljao o promjeni svoje koncepcije.

"Mislio sam se da li da se vratim na četiri igrača u zadnjoj liniji jer su oni imali samo jednog središnjeg napadača, no polako smo počeli pronalaziti pravu ravnotežu tako da sam ostao na tri obrambena igrača. Skupina je još uvijek izjednačena i zaista sjajna."

Gostujući strateg Jupp Heynckes također nije imao zamjerke na svoje igrače.

"Bila je to naša dobra izvedba. Kontrolirali smo utakmicu, pa tako ni pobjeda ne bi bila nezaslužena. Napoli je opasna momčad i uvijek morate biti oprezni protiv njih, no nismo im dopustili niti jednu priliku prije izjednačenja. Onda nekoliko minuta nismo izgledali dobro, ali u drugom poluvremenu smo ponovno bili bolji. Primljeni pogodak je bio nesretan, no i mi možemo griješiti, ljudi smo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.10.2011. u 13:44
    ma napoli je jak, posebno doma....tako da je bod OK. bayern ionako sve ima u svojim rukama i kontrolira situaciju u grupi. bit će uvjerljivo prvi.
    Obrisan korisnik