Nogomet

Deschamps: "Okrutno je ovako izgubiti"

Maj Gašparac • srijeda, 19.10.2011.
Deschamps: "Okrutno je ovako izgubiti"
Foto: EPA

Arsenal je izborio pobjedu protiv Marseillea u posljednjim trenucima susreta, a nakon utakmice svoja razmišljanja su iznijeli akteri tog dvoboja. U Arsenalu su zadovoljni izborenim rezultatom, dok u momčadi Marseillea vlada razočaranje.

Londonski Arsenal izborio je pobjedu na teškom gostovanju u Marseilleu. Engleska momčad slavila je rezultatom 1:0, a jedini zgoditak djelo je Aarona Ramseyja koji je poentirao u posljednjim trenucima utakmice.

"Uvijek je veliko postignuće ostvariti dobar rezultat na gostovanju. Sretan sam i nadam se da će se naša dobra forma nastaviti", izjavio je Ramsey.

Vezane vijesti

Trener Arsenala Arsene Wenger bio je zadovoljan nakon utakmice: "Svi su se pitali prije susreta kako ćemo odigrati obranu, a mislim da smo bili dobri. Raspoloženje u momčadi i stav su dobri pa naša igra postaje snažnija. Sigurniji smo u nastupu i iz utakmice u utakmicu rastemo kao momčad", izjavio je.

Vrlo je razočaran nakon susreta bio trener Marseillea Didier Deschamps: "Okrutno je izgubiti na ovakav način, pogotkom u 92. minuti. Sada smo u teškoj situaciji", rekao je.

Susret je prokomentirao i napadač Marseillea Loic Rémy: "Moramo gledati prema naprijed. Postoje takvi trenuci u karijeri kada ništa ne funkcionira. Moramo se nastaviti boriti i postati snažniji", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.10.2011. u 18:43
    moramo i mi jednom sreće imat!
    Obrisan korisnik