Nogomet

Stipe Pletikosa ozlijedio koljeno

Nikola Vlahović • nedjelja, 23.10.2011.
Stipe Pletikosa ozlijedio koljeno
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativac i vratar Rostova, Stipe Pletikosa, ozlijedio se u prvenstvenoj utakmici te je morao napustiti igru u 24. minuti...

U 28. kolu ruskog nogometnog prvenstva snage su odmjerili Zenit i Rostov našeg Stipe Pletikose. Međutim, naš vratar neće tu utakmicu pamtiti po dobrome.

Naime, hrvatski reprezentativac ozlijedio se u 24. minuti susreta te nije mogao nastaviti igru, a umjesto njega na gol Rostova stao je pričuvni vratar A. Kochenkov.

Pletikosa je ozlijedio koljeno, a za sada još nije poznato o kakvoj se ozlijedi radi i koliko će reprezentativni vratar izbivati s nogometnih terena. Hrvatsku 11. i 15. studenog očekuju dvije važne utakmice protiv Turske za odlazak na Europsko prvenstvo.

Inače, Zenit je pobijedio Rostov rezultatom 3:1, a Pletikosin klub trenutno drži deseto mjesto u ruskom nogometnom prvenstvu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.10.2011. u 21:17
    gorane blazevicu, svanuo je tvoj dan
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.10.2011. u 18:12
    Mislim da bi u ovom trenu Bilić trebao ozbiljno razmsliti o postavljanju Krešića iz PAOK-a na gol...
    Obrisan korisnik
  • Share24.10.2011. u 15:54
    Ukoliko se ne oporavi Pletikosa do 11.studenog,mislim da bi ga i povrijedjenog trebo Bilic na gol stavit. Dinamovac sam al ne bih volio prozivljavati šokove svaki put kada lopta ide Kelavi koji je treba napucati a Subasic mi ne djeluje nimalo sigurno.
    Share
  • Mihalj24.10.2011. u 13:27
    ak plete ne bude branio tko će na gol, subašić? jao si ga nama onda, osobito ak opet obuče krive kopačke
    Mihalj
  • Obrisan korisnik24.10.2011. u 09:02
    kako lik koji protiv ajaxa na 4 kornera 3 put zapliva u prazno može bit najbolji hrvatski golman. taj kelava ima dobar refleks i ako popravi neke stvari ( izbijanje, visoke lopte... ) može postati odličan, al trenutno mi je lik prenesiguran. pa da je ajax imo nekog inzagija u ekipi lik bi uvalio na... [više na forumu]
    Obrisan korisnik