Nogomet

Video: Prvijenac Ljubičića, poraz Šahtara

Borna Rupnik • ponedjeljak, 24.10.2011.
Video: Prvijenac Ljubičića, poraz Šahtara
Foto: Duje Bonačić

U prvenstvu Ukrajine došlo je do smjene na vrhu. Poraz Šahtara iskoristio je Dynamo i domogao se prvog mjesta, a prvijenac u dresu Tavrije upisao je Marin Ljubičić...

Bivši igrač splitskog Hajduka, Marin Ljubičić, bio je strijelac na gostovanju svoje momčadi kod Vorskle. Pogodio je za izjednačenje, 1:1, u 11. minuti utakmice, no Vorskla je naposljetku pobijedila rezultatom 3:2, u preokret u 88. i 90. minuti utakmice.

Šahtar iz Donecka na svom je terenu poražen od Metalista iz Harkiva. Bilo je 2:1 za goste, a Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta. Eduardo da Silva također je počeo u udarnoj postavi, no na poluvremenu je ostao u svlačionici, umjesto njega ušao je Douglas Costa.

Metalist (34) je tom pobjedom preskočio Šahtar (33) na tablici, a na prvoj je mjesto s 36 osvojenih bodova izbio kijevski Dynamo našeg Ognjena Vukojevića.

Vukojević je cijelu utakmicu prosjedio na klupi, a njegovi su suigrački Zoryu nadjačali s visokih 6:1. Dnipro je bez Kalinića pobijedio Metalurg, a Strinić je izašao iz igre u 87. minuti dvoboja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.10.2011. u 19:00
    Šahtar očajan!
    Obrisan korisnik