Košarka

Bagarić: "Najvažnije da mi trener vjeruje"

Ante Zovko • srijeda, 26.10.2011.
Bagarić: "Najvažnije da mi trener vjeruje"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski centar Dalibor Bagarić otkrio je kako nije posve zadovoljan svojom igrom na početku španjolskog prvenstva, ali trener mu vjeruje.

Nakon što je prošle sezone proglašen najkorisnijim igračem osnovne sezone grčke lige zbog partija u dresu Maroussija, Dalibor Bagarić preselio je na drugi kraj Europe, u najjaču europsku ligu, španjolsku.

Danas nosi dres Valladolida s kojim je u prve tri utakmice upisao pobjedu i dva poraza. Za službene stranice ACB lige otkrio je kako nije posebno zadovoljan svojim izvedbama na otvaranju prvenstva.

"Zadnju utakmicu protiv Alicantea nismo odigrali kako znamo, prije svega u obrani. I ja sam bio jedan od onih koji su najviše griješili. Svakako mogu puno bolje. No, najvažnije mi je da mi trener vjeruje, ukazuje na propuste. Ne sumnjam da ćemo i ja i momčad uskoro zaigrati puno bolje."

Bagarić je u sezoni 2006./2007. igrao u Španjolskoj, u Gironi. Privikavanje na novu sredinu nije mu bilo teško:

"Bilo je lako naviknuti se. Organizacija je odlična, suigrači su mi od početka bili spremni pomoći, a sam klub ima veliku povijest. Ovdje je nekada igrao Arvidas Sabonis, košarkaš kojeg možda najviše cijenim."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!