Nogomet

Najvjerojatnije bez Tonela u Amsterdamu

Ante Zovko • srijeda, 26.10.2011.
Najvjerojatnije bez Tonela u Amsterdamu
Foto: Kristijan Komarica

Na utakmici osmine finala Hrvatskog kupa Dinamo je morao mijenjati dva braniča čiji je nastup u četvrtom kolu Lige prvaka u Amsterdamu upitan.

U pobjedi 4:0 protiv HAŠK-a ozlijedili su se Tonel i Šime Vrsaljko. Lošije je prošao Portugalac koji ne bi trebao dugo pauzirati, ali dovoljno dugo da ga najvjerojatnije neće biti protiv Ajaxa u četvrtom kolu Lige prvaka.

"Kod njega nema rupture, ali došlo je do istegnuća zadnje lože i mislim da na njega nećemo moći računati sljedećih tjedan dana", izjavio je trener Krunoslav Jurčić za klupske stranice. "Ne znamo još sigurno jer u četvrtak ide na magnetsku rezonanciju, ali budući da se radi o vrlo iskusnom igraču koji najbolje zna kako se osjeća, a trenutno šepa i kaže da ga boli, onda znam da se ne radi o ozljedi od par dana."

Vrsaljko bi ipak trebao debitirati u Ligi prvaka nakon što je prve tri utakmice propustio zbog suspenzije: "S njim je situacija ipak nešto lakša, ali ne znam detalje. Ovako na prvu bih rekao da se ne radi o težoj ozljedi."

Josip Šimunić i Milan Badelj počeli su normalno trenirati, a Adrian Callelo još radi po posebnom programu.

Uoči ogleda s Istrom u Puli i Ajaxom u Amsterdamu, Jurčiča veseli što će na raspolaganju imati željenu veznu formaciju.

"Raduje me što ćemo nakon dugo vremena imati Sammira, Badelja i Kovačića, a za desetak dana i Alispahića. To su igrači koji, skupa s Calellom i Lekom, čine romb koji smo uigravali i to me veseli."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.10.2011. u 01:48
    Ne navijam za klub iz Maksimira, ali mislim da je ozljeda Tonela za Dinamo ravna katastrofi (Ajax). Osobno neznam da li u HNL-u, a i šire ima boljeg branića. Stigne na svaku loptu, zatvoriti, pokriti suigraća (kada ispadne). Igračina! Sada će se vidjeti kako Dinamo funkcionira bez njega jer su svi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2011. u 22:22
    F+2 :)
    Obrisan korisnik
  • dragons26.10.2011. u 22:11
    ali to je fenomenalni Jurčić koji uspije izgubiti 2 igrača u beznačajnoj tekmi, pa će se u Amsterdamu vaditi da su mu baš oni falili da pobjedi Ajax- Jurčiću odlazi odmah....alien....
    dragons
  • dragons26.10.2011. u 22:10
    na live prijenosu ove utakmice sam kod ozljede Tonela i Vrsaljka komentirao da zbog toga što su njih dvojica bila u sastavu (a i još neki igrači koji stalno igraju) da bi Jurčić odmah trebao dobiti otkaz jer ako sa rezervama nije Dinamo bolji od Haška onda im te rezerve niti ne trebaju
    dragons
  • Obrisan korisnik26.10.2011. u 19:08
    tonel protiv haška?? pa kod jurčića ništa nije logično!!! on je u svom filmu
    Obrisan korisnik