Nogomet

Gaitan: "Prezadovoljan obnovom ugovora"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.10.2011.
Gaitan: "Prezadovoljan obnovom ugovora"
Foto: Sandro Donda

Ofenzivac Benfice, 23-godišnji Nicolas Gaitan, produžio je vjernost svom klubu za dodatnih godinu dana. Argentinskog reprezentativca ugovor s portugalskim klubom sada veže do 2016. godine...

Nakon impresivnog starta druge sezone na Estadio da Luz, Gaitanovo se ime počelo vezati za brojne klubove "liga petice". Kako bi se izbjegla daljnja nagađanja, ali i nagradio trud ovog 23-godišnjeg ofenzivca, klub mu je odlučio ponuditi novi ugovor.

Gaitan je bez razmišljanja stavio potpis na dodatnih godinu dana ugovora. Klauzula o prodaji ostala je ista; zainteresirana bi strana Benfici trebala platiti 45 milijuna eura.

"Postigao sam dogovor s klubom i iskreno mogu reći kako sam prezadovoljan zbog obnove ugovora. Nadam se da ću ga odraditi do kraja, odnosno do 2016. godine. Ljudi u ovom klubu tretiraju me na vrlo dobar način, osjećam se ugodno u ovoj sredini. Miran sam i mogu nastaviti na terenu činiti ono što sam činio i do sada."

Poznato je od ranije kako su za ovog Argentinca, koji za A selekciju svoje zemlje ima upisanih šest nastupa, bili zainteresirani Manchester United i PSG. Gaitan je u Benficu stigao prošle godine kao zamjena za sunarodnjaka Angela di Mariju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!