Nogomet

Eduardo: "Golovi mi dali samopouzdanje"

Lovro Štrbinić • subota, 29.10.2011.
Eduardo: "Golovi mi dali samopouzdanje"
Foto: Ivan Lacković

Hrvatski reprezentativni napadač u posljednjoj je utakmici za Šahtar prikazao odličnu igru te s dva pogotka ispratio Dynamo. Nakon hvalospjeva na njegov račun bivši napadača Dinama i Arsenala priznaje da su mu golovi dali samopouzdanje.

S dva pogotka najvećem rivalu Šahtara Eduardo je proteklih dana omiljen kod navijača ukrajinskog kluba za koji nastupa s Darijom Srnom. No, pogoci su mu osim hvalospjeva donijeli i mnogo bitnije samopouzdanje uoči nastavka sezone. Na to, ali i na nadolazećeg suparnika, osvrnuo se u razgovoru za službenu klupsku stranicu.

"Vrlo sam sretan zbog pogodaka koji su mojoj momčadi pomogli da svlada Dynamo. Dali su mi mnogo samopouzdanja", izjavio je Dudu čiji Šahtar u nastavku ukrajinskog prvenstva čeka ogled s Aleksandrijom.

"Pokušavamo u svakom dvoboju doći do što boljeg rezultata. Nakon uspjeha u Kijevu, trebamo nastaviti pobjednički niz kako bi u što boljoj atmosferi dočekali važan ogled protiv Zenita", nastavio je napadač, ponudivši tako odgovor na pitanje o važnosti nadolazećeg susreta s obzirom na nedavne ligaške kikseve.

Također, osvrnuo se i na Aleksandriju, klub iz donjeg dijela poretka. "Nema slabih momčadi u ukrajinskom prvenstvu. Aleksandrija je izgubila samo dvije domaće utakmice ove sezone. Bit će to težak dvoboj, ali napravit ćemo sve kako bi došli do pobjede", završio je Eduardo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.10.2011. u 13:32
    jesi dosadan više s tim!
    Obrisan korisnik
  • Ronaldo929.10.2011. u 10:45
    CAR
    Ronaldo9