Nogomet

Igrači APOEL-a "ne mogu vjerovati"

Borna Rupnik • srijeda, 02.11.2011.
Igrači APOEL-a "ne mogu vjerovati"
Foto: Kristijan Komarica

Slavlje na Cipru nakon pobjede APOEL-a nad Portom još uvijek ne jenjava, a ni sami nogometaši još uvijek ne vjeruju da se nalaze na čelu skupine...

Nakon četiri odigrana kola u skupini G Lige prvaka svoje konkurente s vrha gleda ciparski APOEL, s osam osvojenih bodova. Zenit ima sedam, Porto četiri, a Šahtar tek dva.

Hulk, napadač Porta: "Borili smo se do kraja i sada moramo podići glave. Frustrirani smo, no nemamo koristi od toga. Nakon poraza uvijek ostaje osjećaj da smo mogli više. Situacija je za Porto teška, no ne i nemoguća".

"Ovo je veliki trenutak za APOEL i cijeli Cipar. Igrali smo protiv Porta, velike europske momčadi, i zaslužili pobjedu. Osjećaj je nevjerojatan, ne možemo vjerovati da smo se našli na čelu skupine. Ali nismo tamo slučajno", komentira napadač Ailton.

U sličnim je tonovima poslije utakmice za uefa.com govorio i Nuno Morais: "Bila je to sjajna predstava, postigli smo nevjerojatan uspjeh. Uistinu smo željeli pobijediti i to se vidjelo. Primili smo gol u završnici, ali smo uzvratili. Osjećamo se kao da je sve ovo san".

Raspoloženje u taboru Porta bilo je, razumljivo, dijametralno suprotno. Portugalsku momčad u narednom kolu čeka gostovanje u Ukrajini, što bi mogao biti ključan ogled za - treće mjesto.

"Radi se o tužnom, razočaravajućem trenutku za Porto. Došli smo razmišljajući o pobjedi, a ne o porazu, čak ni o remiju. Nažalost, nismo uspjeli i moramo pobijediti u sljedeća dva susreta želimo li u nastavak Lige prvaka", sažeo je vezni igrač Joao Moutinho.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.11.2011. u 19:30
    Svaka im čast. Oni pokazuju da se i s malim budžetom može puno, ali i Šahtar pokazuje suprotno. Nek se Dinamo protiv Ajaxa ugleda na APOEL a ne na Sahtar!
    Obrisan korisnik
  • xavice02.11.2011. u 18:06
    dajte barcu da se igraaamoooo!!!!!
    xavice