Nogomet

Dejanu Lovrenu trotjedna stanka

Lovro Štrbinić • četvrtak, 03.11.2011.
Dejanu Lovrenu trotjedna stanka
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski reprezentativni branič Dejan Lovren jučer je u susretu Lige prvaka protiv madridskog Reala zadobio ozljedu koljena. Nakon današnjih pregleda saznalo se da su oštećeni ligamenti i da će igraču za oporavak biti potrebno oko tri tjedna. Drugim riječima, stoper Lyona otpao je za reprezentativne oglede s Turskom.

Dejan Lovren jučer nije dočekao kraj utakmice između svog Lyona i Real Madrida. Hrvata je krajem prvog dijela na terenu zamijenio Kone, a razlog je bila ozljeda koljena hrvatskog stopera. Na prvu se nije znalo o čemu je točno riječ, ali jutrošnja magnetska rezonanca pokazala je da Slaven Bilić za oglede s Turskom mora potražiti drugo rješenje na stoperskoj poziciji.

Naime, utvrđeno je, kako pišu Sportske novosti, da je došlo do istegnuća kolateralnog medijalnog ligamenta u lijevom koljenu. Dobra vijest je što ništa nije puknulo, ali pred bivšim članom Dinama je trotjedna stanka uoči povratka na travnjake. Ova vijest potvrđena je i od strane glasnogovornika HNS-a Davora Gavrana.

Vezane vijesti

Novi je to problem za hrvatskog izbornika jer pred najvažnije utakmice godine ostao je bez nekolicine igrača iz udarne postave. Već otprije su otpali Niko Kranjčar, Ivan Strinić i Mladen Petrić, a sada će Bilić morati naknadno uručiti poziv još jednom braniču. O kome će biti riječ saznat će se uskoro.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.11.2011. u 21:41
    Navodno bi sad u reprezentaciju mogao Jurica Buljat, ako je vjerovati nekim portalima. Kvragu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2011. u 20:16
    Ja bi Srnu na beka, a vezu bez klasičnih krilnih igrača (jerbo ih i nemamo, jelde? Jedini u hrvatskoj koji igra brzo i uz aut liniju je Srna) Modrić, Vukojević u sredini, sa Perišićem i ???? naprijed. Ako stavi Modrića na stranu jebali smo ježa, kad god ga Redknap koristi na strani igra prosječno... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2011. u 18:16
    Vjerojatno će Čarli sada na stopera, a mislim da ga je Bilić mislio staviti protiv Turske na lijevog bočnog što nebi bilo loše. Sada će vjerojatno Srna na bočnog, a lijevo bi čak mogao i Vrsaljko početi jer je to igrao u mladoj repki. Vjerojatno će, ako Srna bude u obrani, početi sa Perišićem i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.11.2011. u 16:51
    još da nekima mamica zabrani pristup internetu i na konju smo.
    Obrisan korisnik
  • zdeso03.11.2011. u 16:25
    Aj jos da se i Simunic ozljedi i na konju smo.
    zdeso