Nogomet

Srna: "Kraj karijere u Šahtaru"

Nikola Vlahović • petak, 04.11.2011.
Srna: "Kraj karijere u Šahtaru"
Foto: Davor Sajko

Hrvatski reprezentativac i član Šahtara, Darijo Srna, otkrio je medijima da je sretan u Donjecku te da će karijeru završiti u dresu svog sadašnjeg kluba...

Za vrijeme svakog prijelaznog roka puno se priča o odlasku Darija Srne iz Šahtara. Međutim, hrvatski reprezentativac u Ukrajini se razvio u igrača te mu je Šahtar dao puno toga.

Stoga je Srna ukrajinskim medijima otkrio da nema namjeru napustiti Šahtar: "Imamo odličan stadion i velike ambicije. Šahtar je jedna od najboljih momčadi u Europi i nema smisla da je napustim. Klub mi je puno toga dao i u Šahtaru ću završiti karijeru".

Iako je Srna uvijek isticao da će se jednog dana vratiti u Hajduk i na Poljudu završiti svoju nogometnu karijeru, prema njegovim riječima to se ipak neće dogoditi.

"Da nisam uspio i napredovao u Šahtaru, vjerojatno bih otišao u neki drugi klub, ali gdje da idem? Šahtar je prije dvije godine osvojio Europsku ligu, a svake godine igramo u Ligi prvaka", rekao je kapetan ukrajinskog prvoligaša.

Darijo Srna u redove Šahtara došao je 2003. godine iz Hajduka, zajedno sa Stipom Pletikosom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2011. u 19:11
    kakvih ovdje glupih komentara ima pa to nije za povjerovat. Srna je Bog svemogući u Šahtjoru,gazda ga obožava,navijači također,ima ogromnu plaću,tretira ga se kao princa u ukrajni,igra svake godine ligu prvaka. ja stvarno neznam žašto bi čovijek otišao bilo gdje,eventualno u barcelonu ili man utd... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • johnny00804.11.2011. u 19:02
    a kaj mu fali? ne bi se ni ja vracao da sam na njegovom mjestu
    johnny008
  • Wilson04.11.2011. u 16:10
    Ima jedna:" Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu."
    Wilson
  • Obrisan korisnik04.11.2011. u 15:43
    Kako zasto? ima nesto sto se zove ambicija, probas i ako ne ide vratis se nazad u ukrajinu, ko sto je Cigrinski napravio. A dobro igrac ko Srna koji ima samo centarsut niti ne bi uspio
    Obrisan korisnik
  • Rocky9304.11.2011. u 15:33
    Zašto bi odlazio iz kluba gdje ga tretiraju kao kralja?Svake godine igra u velikim Europskim natjecanjima i nisu samo prolaznici kao naš Dinamo.Standardan je prvotimac,a još k tome je i kapetan.
    Rocky93