Nogomet

Dujmović i Dinamo blizu raskida suradnje

Borna Rupnik • subota, 05.11.2011.
Dujmović i Dinamo blizu raskida suradnje
Foto: Bruno Karadža

Hrvatski nogometni reprezentativac Tomislav Dujmović ove će zime po svemu sudeći mijenjati klupske boje. Njegov je angažman u moskovskom Dinamu sve bliži kraju...

Tomislav Dujmović, hrvatski vezni igrač na privremenom radu u Dinamu iz Moskve, posljednje je tri utakmice (sve po 90 minuta) odigrao za drugu momčad svog kluba jer je iz prvog sastava ispao kao prekobrojni stranac.

"Za mene jednostavno nema mjesta. Trener nema ništa protiv mene, ali ima dvojicu Rusa na mojoj poziciji", potvrdio je za Totalsport naš 30-godišnji nogometaš, podsjetivši da se ista stvar svojedobno dogodila Pletikosi u Spartaku.

Takav rasplet situacije znači da će Dujmović potražiti novo odredište, unatoč ugovoru do ljeta 2013. godine, ne bude li značajnijih promjena njegovog statusa: "Previše volim igrati da bih si dopustio sjedenje i primanje novca, a posebno to ne želim zbog reprezentacije".

Uprava Dinama već je upoznata s Dujmovićevim željama i planovima, a nastavak razgovora slijedi na zimu. "Najradije bih otišao nekamo u Europu. Želim nastaviti svoju reprezentativnu karijeru, a ako ne igram ne mogu očekivati izbornikov poziv. Moram pronaći klub u kojemu ću igrati", zaključio je Dujmović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.11.2011. u 16:20
    koga taj bilić zove:dujmovića,buljata,schidenfelda...sve vrhunski igrači
    Obrisan korisnik
  • Cholo05.11.2011. u 16:06
    šta će u Dinamu??? Da priječi put mladom Ademiju,a već imamo Leku,Calella,Pokrivača i Chagu.Ne vidim svrhu.I da stvarno ej tužno ovo što je xavice napisao..
    Cholo
  • xavice05.11.2011. u 15:54
    9. vezni dinama moskve i 4. hrvatske reprezentacije
    xavice
  • damac05.11.2011. u 15:52
    solidna zamjena za Badelja
    damac
  • markoli05.11.2011. u 15:42
    mamiću reagiraj
    markoli