Nogomet

Galatasaray potvrdio interes za Berbatova

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 07.11.2011.
Galatasaray potvrdio interes za Berbatova
Foto: Kristijan Komarica

Turski velikan Galatasaray potvrdio je interes za bugarskog nogometaša Dimitra Berbatova. Tu informaciju je s medijima podijelio predsjednik kluba Unal Aysal, navodeći da se na njihovom radaru nalaze još i brojna druga imena.

Proteklih dana moglo se čuti kako je Galatasaray zainteresiran za dovođenje napadača Manchester Uniteda Dimitra Berbatova u siječnju sljedeće godine. Tu je informaciju danas potvrdio i predsjednik turskog kluba, ali je isto tako dodao i da se zanimaju za mnoge druge igrače.

"Ne pratimo samo Berbatova, zainteresirani smo i za mnoge druge. Razmišljamo o napadačima, ali još uvijek je prerano govoriti o tome", rekao je predsjednik Unal Aysal za Hurriyet. Dodao je: "Možemo samo stupiti u kontakt krajem prosinca, kad dođe vrijeme za to. Na umu nam je četiri ili pet igrača." Berbatovu, naime, ugovor s Unitedom istječe sljedećeg ljeta i na zimu je slobodan za pregovore s ostalim klubovima.

Također, Aysal je naglasio da dovođenje novih igrača u sljedećem prijelaznom roku nije unaprijed odlučeno: "Ne možemo reći da ćemo zasigurno nekoga kupiti jer još uvijek nismo odlučili." Inače, Galatasaray se trenutno nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s tri boda zaostatka za Fenerbahčeom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.11.2011. u 13:51
    samo ne u Tursku!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2011. u 22:59
    Bježi kišo s Trafforda!
    Obrisan korisnik