Košarka

Anzulović: "Nismo kontrolirali igru"

Ante Dubravac • srijeda, 16.11.2011.
Anzulović: "Nismo kontrolirali igru"
Foto: Dario Dodić

U prvom kolu Eurokupa košarkaši Cedevite poraženi su od Spartaka rezultatom 73:56 na gostovanju u Sankt Peterburgu.

Unatoč tome što su manje od dvije minute prije kraja prvog poluvremena imali prednost od devet poena igrači Dražena Anzulovića se iz Rusije vraćaju s visokim porazom.

"Čestitam Spartaku. Bili su bolji pogotovo u drugom poluvremenu kada smo mi izgubili kontrolu utakmice i imali problema s organizacijom zbog izostanka Drapera. Nismo mogli kontrolirati našu igru ni u obrani, ni u napadu," izjavio je nakon susreta Anzulović.

Vezane vijesti

Njegov kolega na klupi Spartaka Jure Zdovcbio je zadovoljan s igrom svojih igrača koji u domaćem prvenstvu imaju dva poraza u nizu: "U prvom dijelu utakmice smo imali loš postotak šuta i dosta loših akcija i driblinga. Bilo je to ružno za gledati, no nakon što Beverly pogodio tricu znao sam da će sve biti u redu. U tom trenutku zaigrali smo dobru obranu i to je bio ključ utakmice."

Chris Warren je pokušao naći i dobre stvari unatoč porazu: "Zadovoljni smo što se tiče borbe i želje koju smo prikazali na gostujućem terenu protiv tako dobre momčadi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.11.2011. u 09:49
    aj, ovi barem imaju izgovor....spartak je strašno jak, igrali su na njihovom terenu i nisu imali prvog playa. uza sve to, nisu izgubili -30, nego -17!
    Obrisan korisnik