Nogomet

Mancini: "Još imamo šanse"

Vedran Babić • srijeda, 23.11.2011.
Mancini: "Još imamo šanse"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Usprkos porazu u Napulju, trener Manchester Cityja Roberto Mancini ostaje optimističan glede šansi svoje momčadi za plasman u drugi krug...

"Moramo vjerovati, jer mislim da Villarreal može izvući barem remi protiv Napolija, možda i više. Još uvijek imamo šansu. To je jedna utakmica i sve je moguće u nogometu. Dok god vjerujemo u sebe, svašta se može dogoditi. Došli smo pobijediti jer je takav naš mentalitet, ali Liga prvaka je teška i imamo tešku grupu", rekao je Mancini.

Napoli je slavio s 2:1 dvama pogocima Edinsona Cavanija. "Nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu, no s druge strane, nemoguće je u svakoj utakmici zabiti 3-4 pogotka. Primili smo dva glupa pogotka. Znali smo da Cavani voli biti na prvoj vratnici, a kod drugog pogotka imao je previše prostora", nezadovoljan je bio Mancini.

Ovim porazom Građani su pali na treće mjesto skupine A s bodom manje od Napolija, no Mancini i dalje razmišlja pozitivno i kaže: "Nikad ne reci nikad."

Trener pobjedničke momčadi, Walter Mazzarri, nije mogao biti sretniji.

"City je sjajna momčad u odličnoj formi. Bilo je teško čak i razmišljati o pobjedi protiv njih. Stalno igrati ovako kako smo mi igrali je nemoguće, no u ovakvim utakmicama možete pronaći energiju za koju uopće ne znate da je imate. Mi nemamo 22 igrača na jednakoj razini. City ih ima i oni mogu odmoriti 4-5 igrača i opet pobijediti, kao protiv Newcastlea prošlog vikenda."

"Napravili smo nešto nevjerojatno u obje utakmice protiv njih. Remi u Engleskoj bio je sjajan jer su mnogi naši igrači tek debitirali u Ligi prvaka, no pobijediti u utakmici u kojoj razmišljate samo o pobjedi je nevjerojatno. Još ništa nije gotovo, ali večeras moramo proslaviti ovu veliku pobjedu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivos23.11.2011. u 08:51
    Baš bi mi bilo drago da ovi bogataši ispadnu
    ivos
  • Zdren23.11.2011. u 08:32
    bravo napoli
    Zdren
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 00:58
    stvarno napoli zaslužuje naklon do poda.. po izvlačenju skupina svi su im davali minimalne šanse, čak i borbu s villarealom za euroligu.. a oni svima dokazali da se nisu uzalud borili za naslov u italiji, i imaju veeliku šansu proći
    Obrisan korisnik