Nogomet

Ranieri: "Igrat ćemo ozbiljno protiv CSKA"

Vedran Babić • srijeda, 23.11.2011.
Ranieri: "Igrat ćemo ozbiljno protiv CSKA"
Foto: Dejan Popek

Poslije remija između Trabzonspora i Intera (1:1) oba trenera složna su u razmišljanju da su tri boda mogla otići i na jednu i na drugu stranu...

Nakon šokantnog poraza u prvom kolu upravo od Trabzonspora, Inter se uspješno oporavio i uoči posljednjeg kola osigurao prvu poziciju u skupini B. Trener Claudio Ranieri zadovoljan je tim ostvarenjem.

"Započeli smo domaćim porazom, no napravili smo veliki posao da dođemo do ovakve situacije. Nije bilo lako. Zadovoljan sam našom izvedbom večeras. Obje momčadi su imale svoje šanse, pa smo tako mogli izgubiti, ali i pobijediti. Sretan sam zbog zalaganja mojih igrača s obzirom da smo već prije početka utakmice znali da smo se plasirali."

Vezane vijesti

Ranieri je posebno sretan bio igrom jedinog strijelca Ricarda Alvareza: "On je igrač koji se ponekad čini sporim, ali kada pokuša driblingom preteći suparnika, uglavnom uspije. Jako je talentiran i trebao mu je ovakav pogodak. Siguran sam da će nastaviti zacrtanim putem."

Talijanski stručnjak još uvijek se nada boljim izdanjima i u Serie A, a usput je poručio navijačima Trabzonspora da se ne moraju plašiti. "Igrat ćemo ozbiljno protiv CSKA. Želimo zaključiti skupinu u stilu."

Trener Trabzonspora Senol Günes istaknuo je kako je teško "žonglirati" između Lige prvaka i domaćeg prvenstva i dodao: "Mogli smo pobijediti, ali i izgubiti. Inter je imao osam igrača koji su 2010. osvojili Ligu prvaka i imaju više iskustva. Pa ipak, drugoplasirani smo u ovoj skupini, što je prednost. Neizvjesnost se nastavlja. U pet utakmica ni jedan suparnik nije uspio dominirati protiv nas i to je važno. Ulazak u Ligu prvaka bilo je lijepo iznenađenje. Ono se nastavlja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!