Nogomet

Ferguson: "Nogomet je večeras bio okrutan"

Mišo Gulić • srijeda, 23.11.2011.
Ferguson: "Nogomet je večeras bio okrutan"
Foto: Tomislav Pacak

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson bio je prilično razočaran nakon remija protiv Benfice u petom kolu Lige prvaka. Svjestan je strateg Crvenih vragova prilike koju su propustili njegovi nogometaši, jer ga sada očekuje teško gostovanje u Baselu.

Manchester United nije uspio svladati Benficu i tako osigurati "jedinicu" pred posljednje kolo Lige prvaka, a silno razočaran ostvarenim je bio i Alex Ferguson, proklinjući zlu sreću.

"Golovi koje smo mi primili su bili jako razočaravajući, čak i malo čudnjikavi. Prvi je bio autogol, a drugi je posljedica lošeg čišćenja" kukao je nad zlom sudbom strateg Uniteda.

Vezane vijesti

Potom se osvrnuo i na igru svoje momčadi: "Mi smo igrali tako dobro večeras, stvorili mnogo dobrih prilika i nemam što zamjeriti svojim igračima. To je nogomet, s vremena na vrijeme bude okrutan, a večeras je takav bio prema nama."

Ipak, teško se škotski stručnjak pomirio s gubitkom dva boda: "Imali smo jako loš start, ali nakon što smo se pribrali trebali smo zabiti barem dva-tri gola do poluvremena. U drugom dijelu smo konstantno napadali i stvarali prilike i prava je nesreća što nismo upisali pobjedu."

Iako je Manchesteru nedostajalo nekoliko igrača, Ferguson zbog toga nije tražio alibi: "Istina, nedostajalo nam je nekoliko igrača, ali mi imamo dobru momčad i ne žalim se zbog toga. Oni koji su večeras igrali su se dokazali i potvrdili kao dobri igrači."

Benfica je remijem preuzela prvu poziciju i teško da će je ispustiti i nakon sudara s Otelulom, ali Sir Alex ima i svoju računicu: "Imam potpuno povjerenje u svoju momčad. Benfica bi trebala lako pobijediti Otelul, stoga ćemo mi u Baselu morati slaviti sa stilom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 12:45
    Neka je sreća jednom i man utd okrenula leđa iako prvi gol je iz zaleđa tako da su opet imali sređe i izvukli bod
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 11:30
    ja sam mislio da za 2 accounta dobiješ ban
    Obrisan korisnik
  • Mihalj23.11.2011. u 09:21
    smijemo ti se i dalje. kladim se da si isto pričao i prošle godine.
    Mihalj
  • Obrisan korisnik23.11.2011. u 08:56
    Smijali su mi se kad sam izjavljivao nakon utakmice sa Arsenalom da je ovaj united slaba ekipa,bio sam ispod nistice kao da se nalazim u hladnjaci koja nosi led za Grenland pa se samo pitam gdje su ti strucnjaci danas ? Da se sutra igra utakmica sa Arsenalom ili Tottenhamom unitzed bi glatko... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Mihalj23.11.2011. u 08:41
    ma dobit će united tipa apoel
    Mihalj