Nogomet

Srna: "Šahtar je u padu"

Borna Rupnik • subota, 26.11.2011.
Srna: "Šahtar je u padu"
Foto: Kristijan Komarica

Šahtar je već kolo prije kraja natjecanja po skupinama Lige prvaka saznao da neće dočekati europsko proljeće, a među razočaranima je tako i kapetan Darijo Srna, koji priznaje silaznu putanju forme svoje momčadi...

Nakon domaćeg poraza od Porta, koji je zapečatio Šahtarovu ovosezonsku europsku sudbinu, suigrači Darija Srne moraju se okrenuti novom prvenstvenom izazovu, utakmici s Karpatyjem iz Lviva.

"Šahtar je u padu, u trenutku krize. Dajemo sve od sebe na svakoj utakmici, ali neke su nam predstave dobre, a neke loše. Važno je sada izvući prave zaključke, a nažalost nemamo previše vremena za rasprave", izjavio je kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije za službene stranice svog kluba.

"Već u nedjelju nas čeka Karpaty, težak protivnik, kada ćemo vidjeti kako reagiramo na poraz od Porta. I Karpaty ima svojih problema i nalazi se u donjem dijelu poretka, ali utakmice protiv Šahtara uvijek su im poseban motiv", dodao je.

Šahtaru preostaje iskupiti se na domaćim frontama, najavio je Darijo Srna: "Preostala su nam samo dva natjecanja u kojima možemo dokazati vlastitu vrijednost svojim navijačima - prvenstvo i Kup".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!