Rukomet

Hrvatice svladale Srbiju

Sportnet • subota, 26.11.2011.
Hrvatice svladale Srbiju
Foto: Davor Sajko

Hrvatska ženska reprezentacija u pretposljednjoj je pripremnoj utakmici uoči odlaska na SP u Brazil svladala Srbiju 36:29. Hrvatske rukometašice su od početka zagospodarile utakmicom i niti jednog trenutka nisu ispustile prednost.

HRVATSKA - SRBIJA 36:29 (19:12)

Novigrad, Gradska dvorana
Sutkinje: Peres i Coen (oboje Izrael)

HRVATSKA: Grubišić 10 obrana (8+0), Žderić, Tatari 6, Kiridžić 1, Jovetić 3, Šerić, Petković, Gaće 3, Pušić-Koroljević 2, Horvat 1, Franić 3, Penezić 4, Jelčić 4 obeane, Lovrić 1, Zebić 5, Milanović-Litre 2, Peraica 3, Ježić 2
izbornik: Vladimir Canjuga

SRBIJA: Nikolić, Krpež 5, Popović 4, Koperec, Števin, Dmitrović 2, Matić, Živković, Kačarević, Vučković, Erik 2, Pop-Lazić 7, Ognnjenović 3, Cvijić 3, Lišćević, Milošević, Damnjanović 3, Bartošić, Čolić
izbornik: Saša Bošković

Sedmerci: Hrvatska 1(1), Srbija 1(1)
Isključenja: Hrvatska 6' (Šerić, Franić, Milanović-Litre), Srbija 0

Nakon pobjede je izbornik Vladimir Canjuga kazao: "Počeli smo furiozno u obrani i odlično u napadu, cure su bile jako motivirane da izbrišu onih deset minusa iz Crne gore. Rezultat svega je 17:7 u 20. minuti, a budući da su Penezić, Franić i Tatari imale malu virozu, morao sam ih brzo mijenjati pa je i pao pritisak s naše strane. No zadovoljan sam utakmicom, raduje me bitan napredak u odnosu na Crnu Goru. U sutrašnjoj utakmici koja će nam dobro doći za uigravanje dobit će prigodu sve djevojke."

Hrvatska i Srbija u nedjelju će odigrati još jednu utakmicu u Kašteliru s početkom u 15 sati. Nakon toga hrvatske rukometašice imaju slobodan dan, u utorak su još dva treninga u Zagrebu, a u srijedu se leti za Brazil.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!