Nogomet

Prosinečki: "Poduzeo sam sve"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 28.11.2011.
Prosinečki: "Poduzeo sam sve"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometaši Partizana svladali su Crvenu zvezdu u vječnom derbiju Srbije, a hrvatski trener na klupi crveno-bijelih smatra da je poduzeo sve u svojoj moći kako bi ishod bio drukčiji...

Pobjedom na Marakani, 2:0, golovima Vukića i Sćepovića, Partizan je svoju prednost nad Crvenom zvezdom povećao na sedam bodova. No, Robert Prosinečki, bivši Bilićev pomoćnik u reprezentaciji, najavljuje nastavak borbe.

"Crvena zvezda je moj klub i ostajem boriti se. Treba pronaći rješenja i kada je teško, ali odgovornosti nije samo moja. Poduzeo sam sve što je u mojoj domeni kako bih spremio ekipu, no pali smo na ispitu", prenosi Sport riječi Zvezdinog trenera.

Njegova je momčad najbolju priliku imala kod 0:0, kada nije realiziran udarac s bijele točke: "I to je nogomet, a taj nas je promašaj potpuno dotukao i kumovao katastrofi u nastavku. Nismo mogli izdržati pritisak da moramo pobijediti pod svaku cijenu, a bilo je i mnogo naivnih pogrešaka, nedopustivih za ovakve susrete u kojima je važan svaki potez".

Prokomentirao je i situaciju s Vilotićem, koji se sukobio sa suigračem Borjom. Vilotića je Prosinečki već bio potjerao zbog nediscipline s priprema, ali je uprava kluba odlučila vratiti ga u momčad. "Da se samo mene pitalo, nikada ga ne bih vratio", jasan je bio Prosinečki.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.12.2011. u 16:13
    prosinečki=čedo bijedo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.11.2011. u 18:17
    Pa naravno da mu je stalo da trenira slavni klub iz Bg-a koji ima titulu sampiona Evrope... To ni London nema!!! ovo sigurno nisi znao... ha ha
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.11.2011. u 18:12
    baš me zanima jel njihovi mediji prate naš derbi toliko?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.11.2011. u 17:49
    Prosinecki,igracina bio i ostace,ko se neslaze nek se pusi.
    Obrisan korisnik
  • Mihalj28.11.2011. u 14:49
    inače me ne bi bilo briga za ovaj derbi al mi je drago da je robi popušio. pa nek i dalje pokazuje 3 prsta delijama
    Mihalj