Nogomet

Villas-Boas: "Odgovor svim kritičarima"

Ante Dubravac • srijeda, 07.12.2011.
Villas-Boas: "Odgovor svim kritičarima"
Foto: EPA

U izravnoj borbi za prolazak u daljnju fazu natjecanja nogometaši Chelseaja na Stamford Bridgeu su s 3:0 pobijedili Valenciju te na kraju zbog kiksa Bayer na gostovanju kod Genka zauzeli prvo mjesto u skupini E.

Nogometaši Andre Villas-Boasa od prve minute utakmice su krenuli s jasnom željom da što prije slome otpor gostiju i osiguraju pozitivan rezultat. Za takav rasplet je najzaslužniji Didier Drogba koji je postigao dva pogotka.

"Ovo je veliki rezultata i zato sam sretan. Sretan sam i zbog igrača jer je u zadnje vrijeme bilo jako puno kritika na naš račun, ali danas smo na najbolji mogući način svima odgovorili," izjavio je nakon susreta Villas-Boas.

"Valencia je neugodna momčad, ali mi smo napravili neke promjene u sustavu igre i jednostavno im nismo dopustili da dođu do ozbiljnije prilike. Ovo je pobjeda momčadskog duga."

S druge strane gostujući strateg Unai Emery nije bio previše razočaran: "Primili smo pogodak vrlo brzo i to je bio veliki problem. Ipak i nakon toga smo imali nekoliko prilika, ali nismo ih realizirali. Želim se zahvaliti našim navijačima koji su nas bodrili cijelo vrijeme," zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.12.2011. u 16:08
    ako prodaju Drogbu bit će to velika greška
    Obrisan korisnik
  • xavice07.12.2011. u 14:11
    o drogbi ne treba trošiti riječi..izrazito ih ne volim,ali par utakmica koje sam ih gledao rezultati nisu realni jer pokazuju puno bolje igre,najmanje su u istom rangu kvalitete s manchesterom..samo što nakon dugog niza godina nemaju više onaj šampionski duh u ekipi,kada bi to vratili borili bi... [više na forumu]
    xavice
  • aco07807.12.2011. u 12:31
    sto reci?DIDIER DROGBA!!!!
    aco078
  • Obrisan korisnik07.12.2011. u 09:42
    Zanimljiva stvar, Villas-Boas forsira presing igru, forsira igru sa posjedom lopte, forsira prije svega visoku liniju obrane, zato i imaju problema, jer Terry i Luiz nisu pretjerano brzi. Jucer totalno drugacija slika, Chelsea se branija na 20 metara, sa zadnjom linijom u krilu golmanu, bez... [više na forumu]
    Obrisan korisnik