Nogomet

Lovren: "Ni mi nismo mogli vjerovati"

S Maksimira:Nikola Vlahović • četvrtak, 08.12.2011.
Lovren: "Ni mi nismo mogli vjerovati"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac i igrač Lyona, Dejan Lovren, odigrao je dobru utakmicu protiv svoje bivše momčadi, a nakon susreta je naglasio da je presretan rezultatom te je prokomentirao stanje u Dinamu...

Nekadašnji branič Dinama, Dejan Lovren, odigrao je dobru utakmicu za svoj sadašnji klub. Nakon što je Lyon svladao Dinamo s uvjerljivih 7:1, Lovren je istaknuo da je presretan zbog prolaza dalje.

"Presretan sam jer je prolaz dalje bio nemoguća misija. Stvarno sam sretan i ne znam što bih više rekao. Svi su nas otpisali, čak su nam se i smijali kad smo govorili da bi se čudo moglo dogoditi, a sada smo im svima pokazali", rekao je Lovren.

Dejan Lovren: "Nitko nije vjerovao u nas, a ova pobjeda napunila nam je samopouzdanje. Ne mogu reći da ćemo pregaziti idućeg protivnika, ali bit će nam sada puno lakše. Pokazali smo svima da možemo".

Otkrio je branič da im je na poluvremenu trener Remi Garde održao motivacijski govor: "Na poluvremenu je bilo jako burno u našoj svlačionici jer smo odigrali vrlo loše prvo poluvrijeme i Dinamo je zabio gol. Vidjeli smo da nismo sto posto u utakmici i trener nas je motivirao sa svojim govorom".

"Dobro nam je krenulo u drugom poluvremenu, a dva rana gola svakoga su iznenadila. Ni mi nismo mogli vjerovati da smo uspjeli u dvije minute dati dva gola i to nas je onda totalno motiviralo. Na kraju smo zasluženo došli do uvjerljive pobjede".

Lovren je posvetio i nekoliko riječi o Dinamovom nastupu u Ligi prvaka: "Žao mi je Dinama što nije uzeo barem jedan bod. Nakon dugo vremena je ušao u Ligu prvaka, ali ne smije igrati tako naivno i vidi se da fali tu puno iskustva. Lyon je svake godine u Ligi prvaka i uvijek prođe skupinu i tako se skuplja iskustvo".

Istaknuo je Lovren da je Dinamu jako teško napraviti nešto u Ligi prvaka zbog niza razloga: "Ima puno razloga zašto je Dinamo ovako prošao u Ligi prvaka. Lyon igra svaka tri dana jaku utakmicu, velika je razlika u jačini lige, Dinamo je neiskusan i ima još niz razloga koji bi se mogli nabrojati".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 09:57
    kagawa daj bolan ne izmisljaj, sto je namjesteno? Lyon vam je pokazao i dokazao da nemate u europi nista traziti i da u HNL-u vladaju Mamiceve pare a toga u Europi nema. Lyon se je borio jer su znali koliko im golova treba za prolazak a tko je vama kriv da imate jednog Sammira koji u sest utakmice... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 04:20
    ;;malo sam ljut na lyon jer su oborili rekord maksimira od 1:6 za hajduk
    Obrisan korisnik
  • xavice08.12.2011. u 02:06
    malo sumnjam u ovo što kažeš..ona tekma u amsterdamu to razumijem,ovdje se radi o preplaćenim igračima,krivo vođenima,pogrešno odabranima i čitavom klubu...u jugi nismo 24 godine bili prvaci svaka tekma pun stadion..sada smo u najtrofejnijem razdoblju u povijesti dolaze menadžeri i mame i tate na... [više na forumu]
    xavice
  • Obrisan korisnik08.12.2011. u 01:07
    haha bez obzira koliko je Dinamo los...ovo je tako ocita namjestaljka da mi je zao sto sam navijac Dinama ovu vecer...mislio sam da ce bar imati obraza odigrati za navijace
    Obrisan korisnik