Nogomet

Video: Eduardo strijelac u pobjedi Šahtara

Lovro Štrbinić • nedjelja, 11.12.2011.
Video: Eduardo strijelac u pobjedi Šahtara
Foto: Sandro Donda

Nakon što je jučer svojim pogotkom Nikola Kalinić donio Dnipru sva tri boda, danas je još jedan hrvatski reprezentativac zabio u ukrajinskom prvenstvu. Eduardo je ugradio pogodak u gostujućoj pobjedi Šahtara, dok je dvije asistencije upisao Darijo Srna.

Nove dobre vijesti za Slavena Bilića stižu iz Ukrajine. Nakon jučerašnjeg pogotka Nikole Kalinića, danas se u strijelce upisao Eduardo, a dobru utakmicu odradio je i Darijo Srna. Šahtar je uz velik doprinos hrvatskog dvojca slavio kod Kryvbasa 4:0 i smanjio zaostatak za Dynamom.

Gostovanje kod petoplasirane momčadi prvenstva gostima je olakšano u 10. minuti kad su preko Douglasa Coste došli u vodstvo. U 60. minuti vodstvo je udvostručio Mkhitaryan, a sedam minuta prije kraja u strijelce se upisao i hrvatski napadač.

Srna je ubacio iz slobodnog udarca s desne strane, a Eduardo je s pet metara neometan glavom loptu pospremio u mrežu. U posljednjoj minuti konačnih 0:4 postavio je Luiz Adriano, a treba napomenuti da je kapetan hrvatske reprezentacije na ovoj utakmici upisao dvije asistencije. Također, u redovima domaćina zaigrao je Mladen Bartulović i u 58. minuti zaradio žuti karton.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.12.2011. u 00:05
    Nemogu razumijeti da takva klasa igraca po kvaliteti i borbenosti se ipak ne predomisli i ode igrat u vrhunskom klubu ( Chelsea etc) a trazili su ga. Mislim da mu se Engleska svidjela vise od Ukraine
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.12.2011. u 21:03
    asist za 3. gol je već klasika, al ovu loptu za 4. je savršeno spasio....svaka čast našim dečkima, napokon je i Dudu dobio malo više minuta nego obično (45min)...
    Obrisan korisnik
  • greenhorn11.12.2011. u 20:18
    ovo srnino dodavanje na kraju je vrhunsko nesto
    greenhorn