Košarka

Alkari u goste Međimurju

Mišo Gulić • četvrtak, 15.12.2011.
Alkari u goste Međimurju
Foto: Mišo Gulić

Alkar će prolazak u drugo kolo Kupa Krešimira Ćosića tražiti protiv momčadi Međimurja, a trener Sinjana upozorava kako je riječ o momčadi koja je neporažena u A-2 ligi te ističe kako će trebati maksimalno pristupiti tom ogledu.

Ždrijeb prvog kola Kupa Krešimira Ćosića sinjskom Alkaru je namijenio A-2 ligaša Međimurje, a susret će biti odigran naredne subote u Čakovcu.

Sinjani će na daleko gostovanje puni samopouzdanja nakon ligaške pobjede nad Zabokom, ali ipak s određenom dozom respekta, što je potvrdio i trener Damir Domazet: "Tako je, u kup natjecanju smo izvukli Međimurje. Oni su momčad koja igra A2 ligu i koja je uvjerljivo vodeća s devet pobjeda i bez poraza. Sigurno će nam biti težak protivnik, ali ako to prođemo, imamo dosta dobar raspored, Jolly u Šibeniku i zatim Split u Splitu."

Podsjećamo Alkar je prošle sezone zapeo u osmini finala kada je u Bedekovčini poražen od Zaboka s uvjerljivih 92:65. Ukoliko Sinjani prođu prvu prepreku, sljedeći suparnik će im biti Šibenik, a pobjednik tog dvoboja ići će na gostovanje u Split te pokušati izboriti samu završnicu.

Alkar u nastavku sezone čeka iznimno težak raspored u kojem će dva puta za redom u goste: "Prva meč lopta nam je s Dardom. Ako pobijedimo, s tom utakmicom ćemo dobiti puno, a ako izgubimo i dalje ostajemo pri svom cilju. Zato ćemo ekipu posebno pripremiti za tu utakmicu. Nećemo puno eksperimentirati na fizičkim pripremama nego ćemo kroz ova kup natjecanja koja nam slijede i kroz prijateljske utakmice nastojati podignuti formu na još veći nivo. Ta utakmica će biti jako teška, Darda je u zadnjem kolu gotovo deklasirala Svjetlost kao što smo mi Zabok" dodao je sinjski strateg za portal Ferata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKupAlkar
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!