Zimski sportovi

Tomba: "Krasno je, kao i uvijek"

Sa Sljemena:Josip Tolić • utorak, 03.01.2012.
Tomba: "Krasno je, kao i uvijek"
Foto: Dejan Popek

Osim skijašica, pohvale organizaciji Vip Snow Queen Trophyja 2012. dali su i voditelj PR-a Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror te čuveni talijanski majstor Alberto Tomba...

Voditelj odnosa s javnošću i događanja Hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror ekskluzivno za Sportnet izrazio je zadovoljstvo uvjetima na Crvenom spustu: "Utrka teče odlično, ne znam koji bih drugi izraz upotrijebio. Sve ide iznad naših očekivanja u odnosu na jutro."

Za slalom skijaša u četvrtak ne očekuje vremenske poteškoće: "Vrijeme je odlično, ne očekujemo nikakve padaline i staza će biti još bolje pripremljena za mušku utrku. Pravo je čudo kako su naši dečki uspjeli održati stazu u ovim uvjetima i jutrošnjim kišama. Svaka im čast!", istaknuo je.

Legendarni bivši talijanski skijaš Alberto Tomba također je pohvalio organizaciju: "Krasno je ovdje, kao i svake godine. Drago mi je što sam opet došao na Sljeme i bit ću tu i prekosutra, na muškoj utrci." Zdušno je bodrio nastup najbolje plasirane talijanske skijašice Manuele Mölgg, koja je na kraju utrku završila tik do pobjedničkog postolja, na četvrtomu mjestu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.01.2012. u 22:38
    mislim da bi bruno kovacevic trebao snimiti dokumentarac o ovome.
    Obrisan korisnik