Rukomet

Norvežani pozvali zamjenu za Kjellinga

Simon Maljevac • subota, 07.01.2012.
Norvežani pozvali zamjenu za Kjellinga
Foto: Nikola Movrić

Norveška, koja se na Europskom prvenstvu u Srbiji nalaze u grupi s Hrvatskom, ima prije prvenstva velikih problema s ozljedama. Nakon ozljede Kristiana Kjellinga, koji je bio jedan od ključnih igrača, priliku za nastup u pripremnim utakmicama dobio je Johannes Hippe.

Norveški izbornik Robert Hedin našao se u velikim problemima prije početka Europskog prvenstva. Trojica ključnih igrača Kjetil Strand, Steiner Ege i Kristian Kjelling zbog ozljeda su morali napustiti reprezentaciju. Kjelling, koji se ozlijedio na prijateljskom susretu protiv Egipta, pauzirat će oko mjesec dana, a umjesto njega u reprezentaciju Norveške pozvan je mladi Johannes Hippe.

Član francuskog Nantesa Johhanes Hippe do sada je odigrao šest utakmica za reprezentaciju Norveške. Ako izbori mjesto u reprezentaciji, ovo će 21-godišnjem lijevom vanjskom igraču biti prvo veliko natjecanje u seniorskoj konkurenciji.

Norveška će u sklopu priprema odigrati još dvije utakmice protiv Francuske, a izbornik Hedin nada se dobrim nastupima na prvenstvu: "Želim imati što više zdravih igrača, tako da možemo kvalitetno trenirati i na prvenstvu pružiti dobar rukomet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!