Vodeni sportovi

Rudić: "90 posto smo izvan igre"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 23.01.2012.
Rudić: "90 posto smo izvan igre"
Foto: Sandro Donda

Poraz od Njemačke gurnuo je hrvatske vaterpoliste u nezavidnu situaciju. Osim što moraju pobijediti Španjolsku, čekat će rezultate ostalih utakmica, a izbornik Rudić i Miho Bošković različitih raspoloženja dočekuju dan odluke...

Najbolji hrvatski vaterpolisti u ponedjeljak kreću po pobjedu nad Španjolcima, a potom im slijedi iščekivanje rezultata s utakmica Srbija - Crna Gora i Njemačka - Rumunjska.

"Porazom od Njemačke ostali smo 90 posto izvan igre za medalju", prenosi HRT riječi hrvatskog izbornika Ratka Rudića, koji je odmah poslije poraza od Njemačke izrazio sumnju da će Hrvatska u ovakvim okolnostima uspjeti izboriti četvrtfinale.

Vezane vijesti

Ipak, protiv Španjolske će od svojih igrača tražiti maksimalni doprinos: "Ulazimo u utakmicu s punim angažmanom. Želimo odigrati sa Španjolcima najbolje što možemo".

Nešto više vjere u pozitivan rasplet za Hrvate ima Miho Bošković, koji smatra da se Srbija neće opustiti protiv Crnogoraca: "Ne mogu komentirati suđenje protiv Njemačke, nismo imali sreće. No, nadam se da ćemo ući u četvrtfinale".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!