Zimski sportovi

Kostelić osjetio bol, sumnja na menisk

Sportnet • nedjelja, 12.02.2012.
Kostelić osjetio bol, sumnja na menisk
Foto: EPA

Odličnom vožnjom u kombinacijskom slalomu i prije toga vrlo dobrim spustom Ivica Kostelić je osvojio Mali kristalni globus u kombinaciji, ali je nakon toga osjetio bol u desnom koljenu.

Današnjom pobjedom u vremenu 2:50.21 je iza sebe ostavio Beata Feuza za 1,16 sekundu. Na taj način je osim osvojenog Malog globusa povećao i svoju prednost u ukupnom poretku na 70 bodova u odnosu na Feuza i 217 bodova u odnosu na Hirschera.

Nažalost po dolasku u cilj Ivica se požalio na bolove u desnom koljenu. U tijeku vožnje slaloma još u gornjem dijelu staze je osjetio bol u desnom koljenu, ali je mogao nastaviti vožnju bez većih bolova.

Međutim, po dolasku u cilj nije mogao ispružiti koljeno i po njegovim riječima osjeća slične simptome koje je već osjetio 2003. godine kad je 15. prosinca u Madoni di Campiglio također pobijedio u utrci slaloma. Pretpostavlja da je u pitanju menisk.

Ivica se uputio na magnetnu rezonanciju u Krasnaja poljani te će se nakon toga odlučiti o daljnjim koracima.

Nove vijesti ćemo biti u mogućnosti dati odmah nakon obavljenog pregleda i konzultacije s liječnicima.

Natko Zrnčić Dim je završio na 12. mjestu sa zaostatkom 3,12 sekunde dok je svoje prve bodove ove godine u Svjetskom kupu ostvario i Dalibor Šamšal osvojenim 28 mjestom.

Tin Široki nažalost nije završio vožnju spusta zbog lakšeg pada bez ikakvih posljedica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.02.2012. u 22:39
    Sva sreća pa oni bijednici i zlobnici sada su ipak malo zašutjeli...i nadam se da će i dalje...Ivice....ne znam što reći nego SVAKA ČAST još jednom a koljeno....ja se nadam da će uskoro biti bolje...ma MORA biti:)!
    Obrisan korisnik
  • markoli12.02.2012. u 15:54
    drži se ivek.. svi smo uz tebe
    markoli