Zimski sportovi

Kostelić ipak nije teže ozlijeđen

Josip Piršljin • nedjelja, 12.02.2012.
Kostelić ipak nije teže ozlijeđen
Foto: Dejan Popek

Ivica Kostelić je danas u ruskom Sočiju pobijedio u kombinaciji čime je obranio Mali kristalni globus, no poslije je osjetio bol u desnom koljenu. Sumnjalo se na novo oštećenje, no magnetna rezonanca to nije pokazala.

Pobjedom u današnjoj kombinaciji Ivica Kostelić je ponovno osvojio Mali kristalni globus u toj disciplini, a povećao je i prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa u odnosu na Beata Feuza, koji je danas bio drugi, i Marcela Hirschera koji nije nastupio.

Ivica je poslije odvožene utrke osjetio bol u desnom koljenu, te je ubrzo podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom u Krasnaja poljani. Nakon obavljenog pregleda na slikama se nije vidjelo nikakvo novo oštećenje niti ozljeda koljena, već se sumnja na nagnječenje zgloba koljena.

Najbolji hrvatski skijaš i aktualni pobjednik Svjetskog kupa sutra ide na pregled u švicarski Basel, a tamo će se napraviti nova magnetna rezonanca. Tek nakon novog pregleda odlučit će se o daljnjem tijeku terapije.

Od ostalih hrvatskih skijaša najbolji rezultat je ostvario Natko Zrnčić-Dim koji je bio 12., a prve bodove upisao je i Dalibor Šamšal za razliku od Tina Širokog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.02.2012. u 22:41
    Hvala Bogu AKO je zaista to tako! Svaka čast i na današnjoj superkombinaciji, na odličnom držanju, na Malom globusu......sretno dalje:)! Samo to ću reći.
    Obrisan korisnik
  • Vjeran12.02.2012. u 21:00
    Doista ne znam kako pokazati koliku podršku Ivica ima s moje strane. Ivo, ak' nekak mogu pomoć samo reci. I krvi bih ti svoje dao ako ti B+ nekaj značii! Čestitke za mali globus, a molim se da ovo danas nije bila Pirova pobjeda
    Vjeran
  • Vatreni8212.02.2012. u 18:15
    Hvala Bogu!
    Vatreni82
  • bbbroman12.02.2012. u 17:58
    ima Boga
    bbbroman
  • Dinaminjo12.02.2012. u 17:40
    Hvala Bogu!!
    Dinaminjo