Nogomet

Trener Anžija podnio ostavku

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 13.02.2012.
Trener Anžija podnio ostavku
Foto: Kristijan Komarica

Bogati ruski prvoligaš Anži bez trenera je nakon što je dosadašnji strateg Jurij Krasnožan podnio ostavku. Za kormilom kluba iz Mahačkale bio je samo mjesec dana, a sada se očekuje "lov" čelnika kluba za njegovim nasljednikom.

Jurij Krasnožan više nije trener Anžija iz Mahačkale. U službenom klupskom priopćenju se navodi: "Nogometni klub Anži je prihvatio ostavku glavnog trenera Jurija Krasnožana."

"U klubu je danas odrađen radni sastanak na kojem je odlučeno da se odobri zahtjev glavnog trenera", piše u nastavku. Krasnožan tako odlazi prije negoli je na klupi ovog kluba vodio službenu utakmicu.

Pristigao je u Anži krajem prosinca, nakon otkaza u moskovskom Lokomotivu, a kako zimska stanka u Rusiji traje od studenog do ožujka, nije dobio priliku pokazati koliko je sposoban za kormilom ambicioznog prvoligaša.

U fokusu vlasnika kluba Sulejmana Kerimova sad je talijanski stručnjak Fabio Capello, ali tek će naredni dani pokazati kolika je mogućnost njegovog dolaska u Rusiju. Inače, Anži se nakon prvog dijela ruskog nogometnog prvenstva nalazi na sedmom mjestu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.02.2012. u 11:08
    neznam baš da anži ne može do prvaka rusije. smijali smo se i m.city-u pa evo ga danas vodeći. za par godina ako ovaj gazda nastavi ovako pumpat lovu sve je moguće. nažalost al je tako
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2012. u 08:39
    a zasto niko ne spominje krunu jurcica u kontekstu novog trenera pa on je odveo dinamo u ligu prvaka, zar to nije ono sta anži zeli
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.02.2012. u 02:00
    Čisto sumnjam da bi Capello došao u takav klub. Možda kad bi dobio funkcije trenera i sportskog direktora + masnu otpremninu u slučaju otkaza... Svejedno, teško će Anži do lige prvaka preko prvenstva jer nije organiziran kao Zenit ili CSKA.
    Obrisan korisnik
  • Pezer13.02.2012. u 23:27
    ja odlaske u ovakve klubove opravdavam samo onima koji su vec dosta toga napravili u karijeri i zele jos malo zaraditi i okusati se negdje drugo,ako sto je to napravio Roberto Carlos pa cak i Eto'o koji je s Barcom sve osvojio i sta ga briga,tako je i s trenerima,al oni koji idu tamo da bi tamo to... [više na forumu]
    Pezer
  • Obrisan korisnik13.02.2012. u 22:50
    vraga je on dao ostavku.......i vise je nego ocito da je bilo sporazumno.....
    Obrisan korisnik